Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.
www.yazilimbudur.com
Bu ikisini aynı siteden aldım. Bildiğim kadarıyla Home'da daha az özellik var ve ev kullanıcısına hitap ediyor. Pro ise kurumsal olan sürüm. Mantıken Home sürümünün daha ucuz olması gerek ama böyle değil. Bunun nedeni nedir?
Bunlar Microsoft partnerleri olmadığı için değişik yöntemlerle elde ettikleri lisansları kafalarına göre bir fiyattan satıyor. Bu sebep ucuz pahalı karşılaştırması yapmak doğru olmaz. Burada ki Pro lisansları Microsoft denetlemelerinden geçmiyor. O yüzden kurumsal firmalar bunlardan satınm almıyor zaten. Pro ve Home arasında performans farkı yok zaten özellik farkı var. Sadece sizin kullanmanız için lazımsa ucuz olanı alıp geçebilirisiz N11'de 10 TL'ye de var. Ama dolandırılma ihtimalınız biraz yüksek bunlar aynı lisansı farklı kişilere de satıp telefonla etkinleştirme yapıyor. Ve format sonrası aynı kod çalışmayabiliyor. Sonuçta 10 TL crack kullanmaktansa format atınca çalışmazsa bir daha alırım demekte mantıklı
Satıcı elinde ki lisans sayısına göre fiyatlandırma yapmış. Bu fiyatlarla Microsoft'un alakası yok.
Not: Lisans alırken "volume MAK" olmadığına dikkat edin. Volume MAK lisanslar birden çok kullanıcıya satılabiliyor.
Yani kurumsal değil de daha işyeri için gibi doğru kelimeyi bulamadım.
Pro almaya da pek yakın değilim gereksiz birçok özellik var ve sistemden 1 FPS eksilsin istemiyorum. Fakat aradaki fark büyük bu gidişle alacağım Pro.
Yani kurumsal değil de daha işyeri için gibi doğru kelimeyi bulamadım.
Pro almaya da pek yakın değilim gereksiz birçok özellik var ve sistemden 1 FPS eksilsin istemiyorum. Fakat aradaki fark büyük bu gidişle alacağım Pro.
Pro'daki özelliklerin sistem performansına etki edeceğinden şüpheliyim. Sadece işyeri için kullanılmak üzere özel olarak seçilen bir sürüm değil, alan alıyor. Home'dan daha çok tercih ediliyor hatta.