M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 10 Mayıs 2018 #21 Barısdgr dedi: Eski bilgisayarımda windows orjinal değildi.Şimdi yeni bir key satın aldım.Acaba ben bu keyi pc ye format atmadan etkinleştirebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Ben dün aldım, format atmadan keyi girdim ve oldu.
Barısdgr dedi: Eski bilgisayarımda windows orjinal değildi.Şimdi yeni bir key satın aldım.Acaba ben bu keyi pc ye format atmadan etkinleştirebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Ben dün aldım, format atmadan keyi girdim ve oldu.
Okrdg Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 35 10 Mayıs 2018 #22 OEM key alıp etkinleştirdikten sonra microsoft hesabımı bilgisayara eklesem fotmattan sonra yine etkin olur mu?
OEM key alıp etkinleştirdikten sonra microsoft hesabımı bilgisayara eklesem fotmattan sonra yine etkin olur mu?
kimbugkhan Megapat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 362 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2018 #23 Okrdg dedi: OEM key alıp etkinleştirdikten sonra microsoft hesabımı bilgisayara eklesem fotmattan sonra yine etkin olur mu? Genişletmek için tıkla... Format atarken key istiyor zaten o kodu girersen lisans aktifleştir.
Okrdg dedi: OEM key alıp etkinleştirdikten sonra microsoft hesabımı bilgisayara eklesem fotmattan sonra yine etkin olur mu? Genişletmek için tıkla... Format atarken key istiyor zaten o kodu girersen lisans aktifleştir.
B Barısdgr Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2018 #24 MHC dedi: Ben dün aldım, format atmadan keyi girdim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim.
MHC dedi: Ben dün aldım, format atmadan keyi girdim ve oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim.
M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 11 Mayıs 2018 #25 Resimleri takip edin ve aldığınız keyi buraya girin.
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 877 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2018 #26 Okrdg dedi: Bu satıcı güvenilirdir inşallah. Satın alacağım en yakın zamanda. Genişletmek için tıkla... 33 TL fiyatı. 10 TL olan link paylaşırmısınız? Son düzenleme: 11 Mayıs 2018
Okrdg dedi: Bu satıcı güvenilirdir inşallah. Satın alacağım en yakın zamanda. Genişletmek için tıkla... 33 TL fiyatı. 10 TL olan link paylaşırmısınız?
B Barısdgr Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2018 #27 MHC dedi: Resimleri takip edin ve aldığınız keyi buraya girin. Eki Görüntüle 297267Eki Görüntüle 297268 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
MHC dedi: Resimleri takip edin ve aldığınız keyi buraya girin. Eki Görüntüle 297267Eki Görüntüle 297268 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Okrdg Hectopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 35 13 Mayıs 2018 #28 Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu ürünü alsam satıcıdan alan oldu mu? Şimdi alsam 3 4 gün sonra aktifleştirsem de bir sorun olur mu?
Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com Bu ürünü alsam satıcıdan alan oldu mu? Şimdi alsam 3 4 gün sonra aktifleştirsem de bir sorun olur mu?
NuCaKo38 Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2018 #29 Hocam bende şahsen bu kişiden almayı düşünüyorum geri dönüşleride oldukça olumlu boşyere daha fazla para vermeyin. https://urun.n11.com/diger/windows-10-pro-3264-bit-turkce-orjinal-lisans-P251795508
Hocam bende şahsen bu kişiden almayı düşünüyorum geri dönüşleride oldukça olumlu boşyere daha fazla para vermeyin. https://urun.n11.com/diger/windows-10-pro-3264-bit-turkce-orjinal-lisans-P251795508
NuCaKo38 Hectopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2018 #30 Barısdgr dedi: Eski bilgisayarımda windows orjinal değildi.Şimdi yeni bir key satın aldım.Acaba ben bu keyi pc ye format atmadan etkinleştirebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Format atıp etkinleştirilmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından c deki önemli bilgileri d ye yükleyip sadece c ye format atıp kurulum yapın. Eğer yeterli bilginiz yoksa yardımcı olabilirim.
Barısdgr dedi: Eski bilgisayarımda windows orjinal değildi.Şimdi yeni bir key satın aldım.Acaba ben bu keyi pc ye format atmadan etkinleştirebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Format atıp etkinleştirilmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından c deki önemli bilgileri d ye yükleyip sadece c ye format atıp kurulum yapın. Eğer yeterli bilginiz yoksa yardımcı olabilirim.