B Barısdgr Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2018 #31 NuCaKo38 dedi: Format atıp etkinleştirilmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından c deki önemli bilgileri d ye yükleyip sadece c ye format atıp kurulum yapın. Eğer yeterli bilginiz yoksa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Riske atmadım temiz kurulum ile Windows kurup sonra etkinleştirme yaptım şu an gayet iyi bir şekilde kullanıyorum.
NuCaKo38 dedi: Format atıp etkinleştirilmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından c deki önemli bilgileri d ye yükleyip sadece c ye format atıp kurulum yapın. Eğer yeterli bilginiz yoksa yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Riske atmadım temiz kurulum ile Windows kurup sonra etkinleştirme yaptım şu an gayet iyi bir şekilde kullanıyorum.
DDEMR Megapat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523022612 14 Mayıs 2018 #32 Ben Windows 10 Pro OEM key almıştım DurmaPlay'den, sıkıntısız kullanıyorum.