T TheSolid Decapat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 OEM key almak güvenli mi? Bir de saglamlisans.com diye bir site buldum güvenilir midir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
rumliberal Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #2 TheSolid dedi: OEM key almak güvenli mi? Bir de saglamlisans.com diye bir site buldum güvenilir midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden alırsan güvenilir olur yani pek diyeceğim birşey yok.
TheSolid dedi: OEM key almak güvenli mi? Bir de saglamlisans.com diye bir site buldum güvenilir midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden alırsan güvenilir olur yani pek diyeceğim birşey yok.
Ahmet Melih ALEMDAR Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 TheSolid dedi: OEM key almak güvenli mi? Bir de saglamlisans.com diye bir site buldum güvenilir midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ben de sağlamlisans tan windows 10 retail key aldım. yarım saat içinde mail ile kodu gönderiyorlar. Daha sonra da windows 11 e ücretsiz yükselttim. Sıkıntı yok güvenebilirsiniz
TheSolid dedi: OEM key almak güvenli mi? Bir de saglamlisans.com diye bir site buldum güvenilir midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ben de sağlamlisans tan windows 10 retail key aldım. yarım saat içinde mail ile kodu gönderiyorlar. Daha sonra da windows 11 e ücretsiz yükselttim. Sıkıntı yok güvenebilirsiniz