Windows 10 Home OEM key ile Windows 10 Home Single Language etkinleşir mi?

wibroN

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Ballistix CL15 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Ekran kartı
GT730
Anakart
MSİ Mag B550
Merhaba Windows 10 Home Single Language yükledim ISO dosyası ile bilgisayarıma.

Windows OEM key ile etkinleştirmek istiyorum ama Single Language'nin OEM keyini bulamadım.

Home OEM key alsam etkinleşir mi?

Merhaba Windows 10 Home Single Language yükledim ISO dosyası ile bilgisayarıma.

Windows OEM key ile etkinleştirmek istiyorum ama Single Language'nin OEM keyini bulamadım.

Home OEM key alsam etkinleşir mi?

Etkinleşir bence ama bence hocam siz Single Language'yi silip düz Home kurun sıkıntı çıkmasın bence.

Daha yeni format attım kanka uğraşmak istemiyorum.

Yeni attıysan daha bir şey yüklememişsindir daha çok bir şey hocam bence bir şey kurmayın gidin tekrar atın tavsiyem o dur sıkıntı çıkma ihtimali var.

Yeni attıysan daha bir şey yüklememişsindir daha çok bir şey hocam bence bir şey kurmayın gidin tekrar atın tavsiyem o dur sıkıntı çıkma ihtimali var.
oyunları filan yükledim ya ondan herhangi bir sorunu olur mu home oem key yüklesem

Çıkarsa format atarım sisteme zarar verir mi yoksa windowsamı zarar verir.

Windows'ta sıkıntı çıkar sistemde bir şey olmaz.
Çıkarsa format atarım sisteme zarar verir mi yoksa windowsamı zarar verir.

Kmspcio ile mi etkinleştirsem

Tavsiye etmiyorum ben de aldım internetten Retail key mis gibi hem OEM keyler tek bir anakartta kullanılıyor anakart değiştirirsen tekrar key almak zorundasın Retail ama öyle değil istediğin bilgisayara taşıyabiliyorsun ben buradan aldım güvenilir sana da tavsiye ederim Windows 10 Home Dijital Lisans Anahtarı - PttAVM.com

PintiPin.com - Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu buradan alınır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…