Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 21 Eylül 2020 #11 Çağrı61 dedi: Doğrudur, ancak o fiyatlara sanırım Home bulmak imkansız. Genişletmek için tıkla... Home ve Pro Key'ler pahalı oluyor genelde.
Çağrı61 dedi: Doğrudur, ancak o fiyatlara sanırım Home bulmak imkansız. Genişletmek için tıkla... Home ve Pro Key'ler pahalı oluyor genelde.
Çağrı61 Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 544 21 Eylül 2020 #12 Lowell1 dedi: Home ve Pro Key'ler pahalı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece HOME keyler pahalı oluyor.
Lowell1 dedi: Home ve Pro Key'ler pahalı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece HOME keyler pahalı oluyor.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 21 Eylül 2020 #13 Bwerken dedi: Pro arka planda gereksiz bellek kullandığı için tercih edilmiyor sıradan kullanıcılar tarafından. Kendim design ve 3D işi yapmama rağmen Pro kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Pronun sıradan kullanıcılar tarafından daha çok kullanıldığını söyleyebilirim. Çünkü adı pro Son düzenleme: 21 Eylül 2020
Bwerken dedi: Pro arka planda gereksiz bellek kullandığı için tercih edilmiyor sıradan kullanıcılar tarafından. Kendim design ve 3D işi yapmama rağmen Pro kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Pronun sıradan kullanıcılar tarafından daha çok kullanıldığını söyleyebilirim. Çünkü adı pro
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 21 Eylül 2020 #14 156318 dedi: Pro'nun sıradan kullanıcılar tarafından daha çok kullanıldığını söyleyebilirim. Çünkü adı Pro Genişletmek için tıkla... Size ne kadar hak verdiğimi anlatamam.Bir zamanın windows 7 ultimate ürünü gibi.Adına bakarak performans artışı bekleniyor sanırım anlayamıyorum .
156318 dedi: Pro'nun sıradan kullanıcılar tarafından daha çok kullanıldığını söyleyebilirim. Çünkü adı Pro Genişletmek için tıkla... Size ne kadar hak verdiğimi anlatamam.Bir zamanın windows 7 ultimate ürünü gibi.Adına bakarak performans artışı bekleniyor sanırım anlayamıyorum .
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Eylül 2020 #15 Bwerken dedi: Size ne kadar hak verdiğimi anlatamam.Bir zamanın windows 7 ultimate ürünü gibi.Adına bakarak performans artışı bekleniyor sanırım anlayamıyorum . Genişletmek için tıkla... Starter bu yüzden az kullanılıyordu demek ki .
Bwerken dedi: Size ne kadar hak verdiğimi anlatamam.Bir zamanın windows 7 ultimate ürünü gibi.Adına bakarak performans artışı bekleniyor sanırım anlayamıyorum . Genişletmek için tıkla... Starter bu yüzden az kullanılıyordu demek ki .
Y yusuftr54 Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 90 21 Eylül 2020 #16 Elinde Bolca Windows 10 Pro Key var 20 TL satıyorum almak istersen.