Gittigidiyor'dan işletim sistemleri kategorisine girip filtrelemeden en düşük fiyat seçeneğine tıklayıp saatte bir defa sayfayı yenileyerek takip edebilirsiniz. Sürekli 15-20 adet stok koyan satıcılar oluyor ama 10 dakika içinde tükeniyor.
Bu konuyu araştırdım hocam. Yasal olmayan bir Key olsaydı aktif edilemezdi zaten. Bu Key'ler zamanında firmalara toptan verilen ve şirket kullanımına sunulan Key'ler. Kullanılmayanları satıyorlar. O nedenle yasallık konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum.
Yazılım budur denemek için PRO anahtarı satın aldım. Facebook gruplarında açığa çıkartılan MAK anahtarlarını satıyor. Şikayet var yazınca susturma payı olarak Retail anahtar yolluyor. Tavsiye etmiyorum.
Hocam OEM Key'ler tek bir PC'de çalışır mak ise birkaç PC'de çalışır kullanım sayısı aşılmadığı sürece bir şey olmaz fakat mak aldığınızda onun başka bir PC'de de oturum açılma ihtimali var. Tabiki OEM'lerde de var fakat güvenilir bir satıcı olursa OEM alın derim.
Hocam OEM Key'ler tek bir PC'de çalışır mak ise birkaç PC'de çalışır kullanım sayısı aşılmadığı sürece bir şey olmaz fakat mak aldığınızda onun başka bir PC'de de oturum açılma ihtimali var. Tabiki OEM'lerde de var fakat güvenilir bir satıcı olursa OEM alın derim.
Yazılım budur denemek için PRO anahtarı satın aldım. Facebook gruplarında açığa çıkartılan MAK anahtarlarını satıyor. Şikayet var yazınca susturma payı olarak Retail anahtar yolluyor. Tavsiye etmiyorum.