Windows 10 Home OEM Key'i Single Language'de Kullanmak

Daha fazla  
Bilgisayarımda Windows 10 Home SL yüklü. İnternet'te 25 TL'ye Home OEM Key buldum. Bu OEM Key ile yükseltme yaparsam bilgisayarım Windows 10 Home'a geçer mi? Yoksa risk almayıp Pro mu seçmeliyim?

Ürün anahtarınızı etkinleştirme sayfasından girin bahsettiğiniz gibiyse Home sürümüne upgrade edilmesi için sistem sizi yönlendirecek zaten. Aynı şekilde Pro ürün anahtarınız varsa Key girdikten sonra sistem kendini upgrade eder.

Peki Windows yüklü usb'den yükselt diyerek kodu girersem de mi aynı şey olacak?

Peki Windows yüklü USB'den yükselt diyerek kodu girersem de mi aynı şey olacak?

Kurulum esnasında ürün anahtarını girersen işletim sistemi sürümünü tanıyacaktır ama böyle bir şey denemedim hiç gerek de yok. Versiyonlar arasında geçiş yapmak için Windows kurulum setine gerek yok zaten sistem kendi tarafında bazı özellikleri güncelleyerek geçiş yapabiliyor.

Windows 10 HOME OEM Dijital Lisans Anahtarı 32&64 Bit+ Anında Teslimat-- Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Burdan alayım mı peki hocam? Windows 10 Home dan pro ya yükseltip aktif etmek içindir. 2 adet ürün anhatarı yollanır. 1 adet pro ya yükseltme anahtarı 1 adet de pro dan aktif etme anahtarı yollanacaktır. Açıklamada bu yazıyor, SL'den Home yükseltme için uygun değil mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…