Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 16 Haziran 2021 #11 Arda Abacı35 dedi: ISO dosyasında kurtarma seçenekleri kaldırılmış mı? Genişletmek için tıkla... Kendisine sorabilirsiniz. @AJFA hocam cevaplayacaktır.
Arda Abacı35 dedi: ISO dosyasında kurtarma seçenekleri kaldırılmış mı? Genişletmek için tıkla... Kendisine sorabilirsiniz. @AJFA hocam cevaplayacaktır.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #12 Arda Abacı35 dedi: 1909 var mıdır? Genişletmek için tıkla... RTM olarak en güncel Windows hangisiyse onu düzenliyorum. Arda Abacı35 dedi: ISO dosyasında kurtarma seçenekleri kaldırılmış mı? Genişletmek için tıkla... Kurtarma bileşenleri ve sistem geri yükleme ISO'da mevcut fakat ikisini de sonuçta test etmedim. %100 çalışıyorlar diyemem.
Arda Abacı35 dedi: 1909 var mıdır? Genişletmek için tıkla... RTM olarak en güncel Windows hangisiyse onu düzenliyorum. Arda Abacı35 dedi: ISO dosyasında kurtarma seçenekleri kaldırılmış mı? Genişletmek için tıkla... Kurtarma bileşenleri ve sistem geri yükleme ISO'da mevcut fakat ikisini de sonuçta test etmedim. %100 çalışıyorlar diyemem.