Windows 10 Home oyunlar için daha mı iyi?

snatch1337

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 Pro kullanıyorum. Oyunlar için Windows 10 Home daha iyi diyorlar .sizce doğru bilgi mi ?ona göre Windows 10 Home geçeçeğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro kullanıyorum. Oyunlar için Windows 10 Home daha iyi diyorlar. Sizce doğru bilgi mi? Ona göre Windows 10 Home geçeçeğim.

Bende Pro var Home daha çok ofis işleri falan için ya da ortak PC için hazırlanmış gibi Pro daha çok oyun odaklı.

Bende Pro var Home daha çok ofis işleri falan için ya da ortak PC için hazırlanmış gibi Pro daha çok oyun odaklı.
Sanırım tam tersını yazacaktın kardeş.pro iş ofis içindir.Oyun sosyal medya youtube takılacaksan home single langue kur kardeş.proda kullanmıyacagın cok fazla gereksiz program var...

Sanırım tam tersını yazacaktın kardeş. Pro iş ofis içindir. Oyun sosyal medya YouTube takılacaksan Home Single langue kur kardeş. Pro'da kullanmıyacagın cok fazla gereksiz program var...

Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler.

Fark olmuyor, Pro'nun var olma nedeni sahip olduğu özellikler ve bu özelliklerin daha çok iş (iş olmasa bile normal kullanıcıların ihtiyaç duymayacağı şeyler var) alanında kullanılacak olması, iş alanında kullanılacağı için Microsoft bu özelliklere sahip olmak isteyenlere Pro lisansı satarak daha fazla ücret alıyor sadece. Siz Pro'ya sahipseniz ancak bu özellikleri kullanmıyorsanız zaten çalışmayacaklar ve bilgisayar/oyun performansını etkilemeyecek.

Ayrıca Single Language ile normal Home arasında da fark yok, Single Language'a dil yükleyemiyorsunuz sadece, düz Home sürümüne dil yüklemezsenizde Single Language ile aynı şey olacak. Bu en az şeye sahip olan en performanslıdır düşüncesi bana göre çok yanlış.

Nasıl calışmayacak kardeş.home ile pro kurulu bır pcde görev yöneticisine bakmanı tavsiye ederim.Kac program arkapanda calışıyor.benede yıllarca sırf pro diye kullandım.gecen aya kadar home single langue kurdum oyunlarda bile en z 5 fps fark etti.windows 11 single langue kurulu

Arka planda çalışan program sayısı ne zamandan beri işletim sisteminin performansını etkiler oldu, svchostların hepsini kapatın o halde FPS 600 kat artsın, tabii hepsini kapattıktan sonra kullanıcı hesabınızda oturum açabilir misiniz bilmiyorum. Diyorum, en az şeye sahip olan en performanslısıdır düşüncesinden kurtulun, bilgisayarımda şuan istesem her biri hiç CPU kullanmayan ve 100 kilobayt bellek tüketen 10 bin tane arka plan uygulaması açarım ve oyun performansıma binde bir etkisi olmaz. İnternette Home ve Pro arasında performans farkını test eden olmuş, ben bir fark göremedim siz gördünüz mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda bir diğer video, hala performans farkı göremedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…