Windows 10 Home Retail anahtar önerisi

Evet biraz daha ağır çalışırlar. Fakat şu ana kadar bu ağırlığı hissetmedim. Bana göre buna değer.
Evet ve sanırsam microsoft desteği alamıyormuşuz oem keylerde
Titizliğini anlıyorum. Fakat şundan emin ol. Microsoft'da satılanlar ile internette ucuza satılanlar arasındaki tek fark fiyat farkı. Onun dışında Retail key almanda fayda var. Sana attığım lisans anahtarını Microsoft ile bağdaştırırsan farklı bilgisayarlarda ömür boyu kullanabilirsin. Fakat sadece tek bilgisayarda yüklü olur. Diğerinden kaldırmak şartıyla.
 
Evet biraz daha ağır çalışırlar. Fakat şu ana kadar bu ağırlığı hissetmedim. Bana göre buna değer.
Haha. Windows 10 Pro'nun Windows 10 Home'dan farklı özelliklerinden kaç tanesini kullanıyorsunuz da buna değer diyorsunuz ki? İş için kullansaydınız araştırırdınız farklarını. O zaman ney için değiyor?
 
Haha. Windows 10 Pro'nun Windows 10 Home'dan farklı özelliklerinden kaç tanesini kullanıyorsunuz da buna değer diyorsunuz ki?
İlk olarak teknolojiyi yakından takip eden birisiyim. Windows 10'a gelen yeniliklerin bazıları Pro'ya gelir, Home'a sadece küçük bir kısmı gelir. Yazılım okuduğum için sanal makine vb. Pro'ya özel özelliklerden faydalanıyorum. Bilgisayarımın 3 saniye daha geç açılması dışında, performans olarak bir faydasını görmedim.

Ayrıca Home sürümünün internette satılan keyleri, Pro sürüme göre 2 kat daha fazla fiyat etiketine sahip. Fakat senin gibi sadece internette gezinen arkadaşlar için Home fazlasıyla yeter. Çünkü fazla bir şeye ihtiyacınız yok. Yukarıdaki adamın bilgisayarı 3 saniye daha hızlı açılsın diye 30 TL daha fazla para vermesini istemediğim için ve en güncel teknoloji olduğu için Pro önerdim.
 
Son düzenleme:
"Senin gibi tek işlevi internette gezmek olan çöp yığınları Home kullanabilir." yazmışsınız ya. Hahahaahahaha. Anladım arkadaşım. Bayağı saçmalıyorsun. Home Pro'dan daha mı pahalıymış hahahahahahahaha.
Microsoft orijinal home key fiyatı;

Microsoft orijinal pro key fiyatı;

OEM home key fiyatı;

OEM pro key fiyatı;
 
Doğru söylüyorsun. Sırf aynı site diye 250 TL'ye almak varken, neden farklı sitede 30 TL'ye alasın ki? Haklısın kardeş.
Hocam bu iki fotoğraf farklı sitelerden alınmış. Neyden bahsediyorsunuz? 250 TL'ye alın demiyorum. Koyduğunuz 2 fotoğraftaki siteler farklı.

Hocam kendinizi haklı çıkarmak için uzatmaya devam ediyorsunuz. Daha da batırıyorsunuz haberiniz olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…