AyazFurkan Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #1 Mağazada oyun indirdiğimde "indirme başlatılıyor"da kalıyor. Sizde de böyle sorun var mı ? Belirtirseniz iyi olur ancak eski 8.1 sürümünde mağazam bozuktu. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2015
Mağazada oyun indirdiğimde "indirme başlatılıyor"da kalıyor. Sizde de böyle sorun var mı ? Belirtirseniz iyi olur ancak eski 8.1 sürümünde mağazam bozuktu. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 2 Ağustos 2015 #2 Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırlayın. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
M mustafa.savranguler Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2015 #3 Hata kodu: 0x80072EFF Bu hata kodunu alıyorum mağazaya giriş yapamıyorum windows oturumu açamıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba ? aldığım hata bu Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 7 KB · Görüntüleme: 445
Hata kodu: 0x80072EFF Bu hata kodunu alıyorum mağazaya giriş yapamıyorum windows oturumu açamıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba ? aldığım hata bu
GUNERE$ Megapat Katılım 19 Şubat 2012 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #4 Mağaza internet hatası alanlar buradaki çözümleri deneyin