ATILGANs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 153 27 Temmuz 2020 #1 Bunu kendi imkanlarımla nasıl düzelteceğim? Evde kafayı yemek üzereyim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 13,8 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2020
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 27 Temmuz 2020 #2 Win10 Home Single Language kurabilirsin. Veya Win10 Pro lisansı alabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS ATILGANs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 153 27 Temmuz 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Windows 10 Home Single Language kurabilirsin. Veya Windows 10 Pro lisansı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazılım falan yükleyin diyor onu nasıl yapacağım beni aydınlatırmısnız. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Windows 10 Home Single Language kurabilirsin. Veya Windows 10 Pro lisansı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazılım falan yükleyin diyor onu nasıl yapacağım beni aydınlatırmısnız.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 27 Temmuz 2020 #4 İnternetten key mi aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS ATILGANs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 153 30 Temmuz 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Windows 10 Home Single Language kurabilirsin. Veya Windows 10 Pro lisansı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bilgisayarı aldı sana Pro yapayım diye arkadaş terörü onu nasıl yapacağım acaba. Kendi orijinal sürümüme getirmek istiyorum. kerb dedi: İnternetten Key mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayarımı aldığımda orada orijinal lisansını aldım. İnternetten almadım yani Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Windows 10 Home Single Language kurabilirsin. Veya Windows 10 Pro lisansı alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bilgisayarı aldı sana Pro yapayım diye arkadaş terörü onu nasıl yapacağım acaba. Kendi orijinal sürümüme getirmek istiyorum. kerb dedi: İnternetten Key mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayarımı aldığımda orada orijinal lisansını aldım. İnternetten almadım yani
PCyber Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 530 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Üniversitesi 30 Temmuz 2020 #6 Başka yolu var mı bilmiyorum ama, formatlayıp Home kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi