Windows 10 Home Single Languange nereden indirilir?

dkiranel

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarı kurarken ben Win10 Home Single Language diye bir seçim gelmedi acaba nasıl indirebilirim? Ve ekranda nasıl bu seçeneği seçebilirim?

Son düzenleme:
BIOS'a gömülü Single Language ürün anahtarı var sanırsam. Otomatik olarak o sürümü yükler.

BIOS'a gömülü Single Language ürün anahtarı var sanırsam. Otomatik olarak o sürümü yükler.

Tam olarak açıklayabilir misiniz ? Otomatik olarak nasıl yükleyecek acaba?

Normal indir Windows 10 ürün anahtarım yok diyerek kurulumu yaparsan ne kuracağını sana sorar Windows 10 Home Single Language seçip devam et.

Windows 10 Home Single Language seçeneği ne yazık ki çıkmadı , o yüzden yapamadım.

Ben daha yeni Windows 10 1803 kurdum birine, ürün anahtarım yok diyerek kuruluma devam ettim seçenekler çıktı şu şekilde.
  • Home
  • Home Single Language
  • Pro
  • Education ya da Enterprise yazıyordu hatırlayamadım.

Tam olarak açıklayabilir misiniz? Otomatik olarak nasıl yükleyeceğiz acaba?

Windows 10 Home Single Language seçeneği ne yazık ki çıkmadı, o yüzden yapamadım.

Eğer çıkmadıysa BIOS'unuza gömülü bir ürün anahtarı var ve Windows kurulumu da bu ürün anahtarını tanımış demektir. Bu durumda, "Şimdi Yükle" seçeneğine bastıktan sonra direkt olarak lisans sözleşmesi karşınızda çıkar.

Kuruluma devam edin. Kurulumdan sonra muhtemelen Windows 10 Home Single Language kurulmuş ve etkinleşmiş olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…