Windows 10 Home SL 1909 ISO

Penaldo

Kilopat
Merhaba Windows 10 Single Language 1909 ISO şeklinde nereden indirebilirim? Microsoft'un sitesinden Media Creation Tool ile indirince otomatik olarak 2004 sürümü iniyor ve bazen Home Single Language seçme kısmı çıkmıyor. Bildiğiniz 1909 sürümü için güvenli bir site, link vs. varsa atar mısınız? (2004 sürümünde çok fazla sorun yaşadığım için 1909'a geçmek istedim).

Bu araç aracılığıyla indirebilirsiniz. İstediğiniz Windows sürümü ile birlikte tüm Windows sürümlerini de içermektedir.

Çok teşekkür ederim birazdan deneyeceğim.

Rica ederim. Dünden beri artık 1909 sürümüne karar kıldınız.

Ahahah aslında evet öyle oldu .Bazı yorumlarda ekran kartı Driver'lerinin Windows 8.1 için optimize edilmediğini yani uyumsuz olduğunu okudum ve buyüzden Windows 10'u denemeye karar verdim. Windows 8.1'e ekran kartı Driver'leri optimize edilmediği söylentisi gerçek midir sizce?

Çoğu işletim sistemi ile uyumlu gözüküyor. Fakat Windows 10 1909'da denemenizi öneririm.

Çok teşekkürler bir de attığınız linkteki aracı indirdiğimde Windows 10'a bastığım zaman hiçbir şey karşıma çıkmıyor ne yapmalıyım? (Yönetici olarak çalıştırmayı da denedim ama yine olmadı.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…