Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 31 Mayıs 2020 #21 unnamedington dedi: Windows sürümlerini kendi veritabanlarında 24 saat içerisinde tutuyorlar. Eğer fazla bir yüklenme varsa Windows 10 seçeneği geç açılabilir. @SemiKoseoglu765'nun önerisini de deneyip sonuçları bildirmen gereklidir. Genişletmek için tıkla... VPN yöntemi maalesef işe yaramadı.
unnamedington dedi: Windows sürümlerini kendi veritabanlarında 24 saat içerisinde tutuyorlar. Eğer fazla bir yüklenme varsa Windows 10 seçeneği geç açılabilir. @SemiKoseoglu765'nun önerisini de deneyip sonuçları bildirmen gereklidir. Genişletmek için tıkla... VPN yöntemi maalesef işe yaramadı.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 31 Mayıs 2020 #22 Penaldo dedi: VPN yöntemi maalesef işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Beraberinde açılan bağış penceresini kapatmış mıydınız?
Penaldo dedi: VPN yöntemi maalesef işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Beraberinde açılan bağış penceresini kapatmış mıydınız?
Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 31 Mayıs 2020 #23 unnamedington dedi: Beraberinde açılan bağış penceresini kapatmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hayır kapatmadim ama kapatinca da bir ise yaramamisti .
unnamedington dedi: Beraberinde açılan bağış penceresini kapatmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... Hayır kapatmadim ama kapatinca da bir ise yaramamisti .
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 31 Mayıs 2020 #24 Penaldo dedi: Hayır kapatmadım ama kapatınca da bir işe yaramamıştı . Genişletmek için tıkla... Birkaç saat sonra yeniden deneyebilirsiniz. Eğer o da işe yaramzsa farklı yöntemler uygulayabiliriz.
Penaldo dedi: Hayır kapatmadım ama kapatınca da bir işe yaramamıştı . Genişletmek için tıkla... Birkaç saat sonra yeniden deneyebilirsiniz. Eğer o da işe yaramzsa farklı yöntemler uygulayabiliriz.
Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 31 Mayıs 2020 #25 unnamedington dedi: Birkaç saat sonra yeniden deneyebilirsiniz. Eğer o da işe yaramzsa farklı yöntemler uygulayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bekleyelim bakalım umarım olur. unnamedington dedi: Birkaç saat sonra yeniden deneyebilirsiniz. Eğer o da işe yaramzsa farklı yöntemler uygulayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne yaptıysam olmadı şu siteden indirsem kurarken Single Language seçme yeri gelir mi ? İSO Son düzenleme: 31 Mayıs 2020
unnamedington dedi: Birkaç saat sonra yeniden deneyebilirsiniz. Eğer o da işe yaramzsa farklı yöntemler uygulayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bekleyelim bakalım umarım olur. unnamedington dedi: Birkaç saat sonra yeniden deneyebilirsiniz. Eğer o da işe yaramzsa farklı yöntemler uygulayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ne yaptıysam olmadı şu siteden indirsem kurarken Single Language seçme yeri gelir mi ? İSO