Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Windows 10 Home SL kurdum sisteme. İnternet bağlamadan kurdum sistemi. Sonra driverları yükleyeyim dedim Update'den. Bazıları hata verdi. İnternet bağlayarak kurunca otomatik yüklüyor ama Microsoft hesabı istiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
Windows 10 Home SL kurdum sisteme. İnternet bağlamadan kurdum sistemi. Sonra driverları yükleyeyim dedim Update'den. Bazıları hata verdi. İnternet bağlayarak kurunca otomatik yüklüyor ama Microsoft hesabı istiyor. Nasıl çözerim bu sorunu?
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.450 Çözümler 8 12 Ekim 2023 #2 Elle kurarak çözebilirsiniz mesela.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 12 Ekim 2023 #3 Elle kurun sürücüleri Windows Update eski sürücü kuruyor.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #4 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Elle kurun sürücüleri Windows Update eski sürücü kuruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tek tek çok zor oluyor ama.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Elle kurun sürücüleri Windows Update eski sürücü kuruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tek tek çok zor oluyor ama.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.204 Çözümler 22 12 Ekim 2023 #5 Rsmefaw dedi: Hocam tek tek çok zor oluyor ama. Genişletmek için tıkla... Zor oluyor ama en sağlıklı yöntem bu henüz Windows o kadar gelişmedi.
Rsmefaw dedi: Hocam tek tek çok zor oluyor ama. Genişletmek için tıkla... Zor oluyor ama en sağlıklı yöntem bu henüz Windows o kadar gelişmedi.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #6 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Zor oluyor ama en sağlıklı yöntem bu henüz Windows o kadar gelişmedi. Genişletmek için tıkla... Ama Recep Baltaş asla driver kurmanıza gerek yok Windows hepsini kuruyor demişti.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Zor oluyor ama en sağlıklı yöntem bu henüz Windows o kadar gelişmedi. Genişletmek için tıkla... Ama Recep Baltaş asla driver kurmanıza gerek yok Windows hepsini kuruyor demişti.