Windows 10 Home SL key nereden alınır?

469070

Hectopat
Forumda araştırdıklarım geçen senelerden olduğu için tekrar açmak istedim. Pek anlamam bana Windows 10 Home SL Key lazım. Format atınca silinmeyen türden.

Bildiğim kadarıyla Single Language keyleri satılmıyor, sadece üreticiler satın alabiliyorlar laptoplar için vs. Ancak "Windows 10 Home" keyi satın alabilirsiniz, hem Microsoft üzerinden hem de satış sitelerinden.

Home veya Pro arasında çok fark var mı? Kimisi pro, home keylerinden daha ucuz olduğunu söylüyor.
Lisansburada.com
Ordan alacağım herhangi home veya pro key format sonrasında gömülü kalıyor mu?

Home veya Pro arasında çok fark var mı?
ome veya pro key format sonrasında gömülü kalıyor mu?
Bildiğim kadarıyla keyler Microsoft hesabınıza geliyor, makinede gömülü kalmıyorsa bile hesabınızda kalıyordur. Ondan emin değilim yani.

Pro keyleri genellikle daha ucuz oluyor.
Genellikle gömülü kalıyor. Microsoft hesabınız giriliyse garanti hesabınıza tanımlı kalıyor.

Ucuza satın alabileceğim güvenilir site önerir misiniz?

Yazılım Lisans Satın Al | TeknoLisans sitesini önerebilirim. Oradan Windows 10 Pro yükseltme keyi almıştım. O key hem cihazımı Windows 10 Home Single Language'dan Windows 10 Pro'ya yükseltti. Hem de otomatik olarak aynı key ile lisansladı. Şuan o keyi Windows 11 Pro ile kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…