sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Merhaba. Ben de Windows 10 Home kullanıyorum, gorev yoneticisinde CPU kisminda sanallaştirma etkin ve Hyper-V etkin görunuyordu. Temiz kurulum yaptim, sadece sanallaştirma etkin gorunuyor. Nasıl duzeltilir? İkisinin de etkin gorunmesini istiyorum.
Merhaba. Ben de Windows 10 Home kullanıyorum, gorev yoneticisinde CPU kisminda sanallaştirma etkin ve Hyper-V etkin görunuyordu. Temiz kurulum yaptim, sadece sanallaştirma etkin gorunuyor. Nasıl duzeltilir? İkisinin de etkin gorunmesini istiyorum.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 1 Nisan 2021 #2 Denetim Masası'ndan "program Ekle/Kaldır > sol taraftan "Windows özelliklerini Aç/Kapa"" menüsünden aktif edebiliyor olman lazım.
Denetim Masası'ndan "program Ekle/Kaldır > sol taraftan "Windows özelliklerini Aç/Kapa"" menüsünden aktif edebiliyor olman lazım.
sinan mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 poyraz_42 dedi: Denetim Masası'ndan "program Ekle/Kaldır > sol taraftan "Windows özelliklerini Aç/Kapa"" menüsünden aktif edebiliyor olman lazım. Genişletmek için tıkla... Windows Home oldugu için yok orada baktim teşekkürler yine de.
poyraz_42 dedi: Denetim Masası'ndan "program Ekle/Kaldır > sol taraftan "Windows özelliklerini Aç/Kapa"" menüsünden aktif edebiliyor olman lazım. Genişletmek için tıkla... Windows Home oldugu için yok orada baktim teşekkürler yine de.