Windows 10 Home ve Windows 10 Pro Farkı

Emirsrb

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamun aleyküm dostlar. Geçen gün yeni sistem aldım. Birkaç gün sonra Vatan Bilgisayar'da montajını gerçekleştireceğiz. Personel abi biz sana Windows'u kurarız sende keyle etkinleştirirsin dedi. Kuracakları Windows 10 sizce güncel midir? Yoksa kendim kurmam daha mı iyi olur? Oyun için hangisi daha iyidir? Araştırdığım kadarıyla Windows 10 Home oyun için, Pro ise daha çok iş içinmiş. Arada 10 TL kadar fark var. Hangisini almalıyım sizce? Bu arada Kinguin'den almayı düşünüyorum. Sıkıntı çıkar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgi
Bazı oyunlar home'de çalışmıyor diye biliyorum. Ayrıca Vatan Bilgisayarın kurduğu windowsun güncel olacağını sanmıyorum. Burada güncel versiyonu vardı indirip kurabilirsin.

Bazı oyunlar home'de çalışmıyor diye biliyorum. Ayrıca Vatan Bilgisayarın kurduğu windowsun güncel olacağını sanmıyorum. Burada güncel versiyonu vardı indirip kurabilirsin.
Pro almamı mı önerirsiniz? Bende güncel olduğunu düşünmüyorum.

Pro almamı mı önerirsiniz? Bende güncel olduğunu düşünmüyorum.
Evet, ve şu güncel mevzusunda Windows kendini günceller otomatik olarak güncellemezse de arama çubuğuna update yazıp kendiniz güncelleyebilirsiniz.

Sıkıntı çıkmaz paran cebinde kalsın. Ben 30 Liraya aldım 2 adet. Aylardır kullanıyorum. Güncelleme alıyor sürekli. Bildiğin orjinal Windows.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…