Windows 10 Home'a Pro Key girme

Michael/Scofield

Centipat
Arkadaşlar şu anki bilgisayarımda Windows 10 Home (deneme sürümü) kurulu, bu bilgisayara Windows 10 Pro Key girersem çalışır mı?

Freedos pclere win10 kuruyoruz keysiz oluyor bunlar doğal olarak ne gibi eksileri var acaba genel olarak keysiz kullanmanın?

FreeDOS pclere Win10 kuruyoruz Key'siz oluyor bunlar doğal olarak ne gibi eksileri var acaba genel olarak Key'siz kullanmanın?

Belli bir deneme süresi var şu an hatırlamıyorum ne kadarlıktı 1 ay sanırsam, bir sorun olmuyor küçük şeyler duvar kağıdı koyamama falan, internette 20-30 liraya OEM Key'ler satılıyor

Keysiz kullanmanın dezavantajı kişiselleştirme yapamıyorsunuz. Onun dışında bir eksisi yok. Güncellemeler eksizsiz ve kişiselleştirme dışındaki özellikleri de kullanabilirsin. Crack’li kullanmaktan daha iyi.
Ayrıca korsan kullanıma girmiyor keysiz kullanmak.

Arkadaşlar satıcı Windows 10 Pro yükü olması gerektiğini söyledi, sizce format atmaya gerek var mı bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Belli bir deneme süresi var şu an hatırlamıyorum ne kadarlıktı 1 ay sanırsam, bir sorun olmuyor küçük şeyler duvar kağıdı koyamama falan, internette 20-30 liraya OEM Key'ler satılıyor.

Önemsiz o zaman ya eğer zorda kalırsak Key alıp girelim yani.

Katılıyorum. Arkadaş korsan derken ya Key satın almayı kasdetti ya da biraz farklı düşünce yapısı var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…