Batuhan_Ay Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Merhaba Windows 10 Home yükledim ayarlarını kurcaladim. Biraz sonra baktığımda görev yöneticisine başlangıçta devre dışı bırakacak dosya yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2024
Merhaba Windows 10 Home yükledim ayarlarını kurcaladim. Biraz sonra baktığımda görev yöneticisine başlangıçta devre dışı bırakacak dosya yok.
turko35408 Zettapat 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.478 Makaleler 6 Çözümler 516 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Eylül 2024 #2 Başlangıçta devre dışı bırakılanlar dosya değil hocam uygulama. Artı 0 Eksi
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 Batuhan_Ay dedi: Merhaba Windows 10 Home yükledim ayarlarını kurcaladim. Biraz sonra baktığımda görev yöneticisine başlangıçta devre dışı bırakacak dosya yok. Genişletmek için tıkla... Olması mı gerekiyor? Amacınız performans artışı mı? Az Cpu ve Ram tüketimi mi? Artı 0 Eksi
Batuhan_Ay dedi: Merhaba Windows 10 Home yükledim ayarlarını kurcaladim. Biraz sonra baktığımda görev yöneticisine başlangıçta devre dışı bırakacak dosya yok. Genişletmek için tıkla... Olması mı gerekiyor? Amacınız performans artışı mı? Az Cpu ve Ram tüketimi mi?
turko35408 Zettapat 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.478 Makaleler 6 Çözümler 516 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 4 Eylül 2024 #4 Arama kutusuna başlangıç uygulamaları yazıp bakın. Artı 0 Eksi
KS KS Batuhan_Ay Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #5 SdtCngz dedi: Olması mı gerekiyor? Amacınız performans artışı mı? Az Cpu ve Ram tüketimi mi? Genişletmek için tıkla... Az cpu ve ram tüketimi evet Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: Olması mı gerekiyor? Amacınız performans artışı mı? Az Cpu ve Ram tüketimi mi? Genişletmek için tıkla... Az cpu ve ram tüketimi evet
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 Batuhan_Ay dedi: Az cpu ve ram tüketimi evet Genişletmek için tıkla... Gereksiz hizmetleri kapatmanız gerekiyor. başlat-çalıştır services.msc yazıp listeden bulup hizmeti durdur deyip akabinde devre dışı seçmeniz gerekiyor. Sonra kurtarma bölümünde eylem yürütme seçmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Batuhan_Ay dedi: Az cpu ve ram tüketimi evet Genişletmek için tıkla... Gereksiz hizmetleri kapatmanız gerekiyor. başlat-çalıştır services.msc yazıp listeden bulup hizmeti durdur deyip akabinde devre dışı seçmeniz gerekiyor. Sonra kurtarma bölümünde eylem yürütme seçmeniz gerekiyor.