BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 227 22 Eylül 2020 #1 Dün format attım ve Windows 10 Home SingleLanguage kurdum. Parola seçeneklerinde sadece bunlar var. Harflerle olan bile yok.
Dün format attım ve Windows 10 Home SingleLanguage kurdum. Parola seçeneklerinde sadece bunlar var. Harflerle olan bile yok.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Eylül 2020 #2 Pin koduna harf ekleyebiliyorsun. Pin kodunu kaldırınca hotmail şifren ile bilgisaya girmeni istiyor. Cidden W10'da neden bu kadar gereksiz şifre-telefon numarası istiyor anlamış değilim.
Pin koduna harf ekleyebiliyorsun. Pin kodunu kaldırınca hotmail şifren ile bilgisaya girmeni istiyor. Cidden W10'da neden bu kadar gereksiz şifre-telefon numarası istiyor anlamış değilim.
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #3 Home'da yok, Pro'da var bildiğim kadarıyla.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.127 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #4 Pin yazan harf ve sayı ile olandır.
BéTo Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 227 23 Eylül 2020 #5 Abrams dedi: Home'da yok, Pro'da var bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... O kadar araştırdım Home ve Pro farkları ne diye ve oyun için Home yeterli cevapları gördüm hep. Şimdi de en çok kullandığım özellik yok ÇAĞATAY TORUN dedi: Pin yazan harf ve sayı ile olandır. Genişletmek için tıkla... Evet en azından o varmış. Abrams dedi: Home'da yok, Pro'da var bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro'ya yükselttim ama yine yok? Son düzenleme: 22 Eylül 2020
Abrams dedi: Home'da yok, Pro'da var bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... O kadar araştırdım Home ve Pro farkları ne diye ve oyun için Home yeterli cevapları gördüm hep. Şimdi de en çok kullandığım özellik yok ÇAĞATAY TORUN dedi: Pin yazan harf ve sayı ile olandır. Genişletmek için tıkla... Evet en azından o varmış. Abrams dedi: Home'da yok, Pro'da var bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Pro'ya yükselttim ama yine yok?