Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 7 Nisan 2023 #1 Windows 10 Home'dan Pro'ya format atmadan nasıl geçebilirim? Pro key alacağım ama şu anki Home etkin değil. Ne yapmalıyım?
Windows 10 Home'dan Pro'ya format atmadan nasıl geçebilirim? Pro key alacağım ama şu anki Home etkin değil. Ne yapmalıyım?
Çözüm Deniz24386 7 Nisan 2023 Pro anahtariniz varsa Pro surumune yukseltebilirsiniz. Onun harici Windows kurulum ekraninda Pro surumunu secerek de gecebilirsiniz.
Pro anahtariniz varsa Pro surumune yukseltebilirsiniz. Onun harici Windows kurulum ekraninda Pro surumunu secerek de gecebilirsiniz.
Blainetecc Femtopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 1 7 Nisan 2023 #2 Masaustunde calısan yukleme medyasını yukle oradan pro'yu sec orada secenek sunacaktır: Download Windows 10 Artı 0 Eksi
Masaustunde calısan yukleme medyasını yukle oradan pro'yu sec orada secenek sunacaktır: Download Windows 10
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 7 Nisan 2023 #3 Pro anahtariniz varsa Pro surumune yukseltebilirsiniz. Onun harici Windows kurulum ekraninda Pro surumunu secerek de gecebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Pro anahtariniz varsa Pro surumune yukseltebilirsiniz. Onun harici Windows kurulum ekraninda Pro surumunu secerek de gecebilirsiniz.
KS KS Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 7 Nisan 2023 #4 Deniz24386 dedi: Pro anahtariniz varsa Pro surumune yukseltebilirsiniz. Onun harici Windows kurulum ekraninda Pro surumunu secerek de gecebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki Pro versiyonu mu? Home versiyonunu önerirsiniz. Hem oyun oynayan hemde yazılımla uğraşan birisiyim. Sizin bir kaç konuda bir Pro'yu birde Home'u önerdiğinizi gördüm o yüzden kafam karıştı. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: Pro anahtariniz varsa Pro surumune yukseltebilirsiniz. Onun harici Windows kurulum ekraninda Pro surumunu secerek de gecebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki Pro versiyonu mu? Home versiyonunu önerirsiniz. Hem oyun oynayan hemde yazılımla uğraşan birisiyim. Sizin bir kaç konuda bir Pro'yu birde Home'u önerdiğinizi gördüm o yüzden kafam karıştı.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 Estetikci dedi: Peki Pro versiyonu mu? Home versiyonunu önerirsiniz. Hem oyun oynayan hem de yazılımla uğraşan birisiyim. Sizin birkaç konuda bir Pro'yu bir de Home'u önerdiğinizi gördüm o yüzden kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam Home günlük kullanıcılar için. Pro ise daha fazla özelliği var ama ikisi de Windows. Artı 0 Eksi
Estetikci dedi: Peki Pro versiyonu mu? Home versiyonunu önerirsiniz. Hem oyun oynayan hem de yazılımla uğraşan birisiyim. Sizin birkaç konuda bir Pro'yu bir de Home'u önerdiğinizi gördüm o yüzden kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam Home günlük kullanıcılar için. Pro ise daha fazla özelliği var ama ikisi de Windows.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 7 Nisan 2023 #6 Estetikci dedi: Peki Pro versiyonu mu? Home versiyonunu önerirsiniz. Hem oyun oynayan hemde yazılımla uğraşan birisiyim. Sizin bir kaç konuda bir Pro'yu birde Home'u önerdiğinizi gördüm o yüzden kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home sürümü yeterlidir. Artı 0 Eksi
Estetikci dedi: Peki Pro versiyonu mu? Home versiyonunu önerirsiniz. Hem oyun oynayan hemde yazılımla uğraşan birisiyim. Sizin bir kaç konuda bir Pro'yu birde Home'u önerdiğinizi gördüm o yüzden kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home sürümü yeterlidir.
KS KS Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 7 Nisan 2023 #7 Deniz24386 dedi: Windows 10 Home sürümü yeterlidir. Genişletmek için tıkla... FPS'te felan fark olmayacaksa Pro almayı düşünüyorum. Almışken en dolusunu alayım diye. Performansta kayıp çok oluyor mu? Sistemim iyi bir sistem. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: Windows 10 Home sürümü yeterlidir. Genişletmek için tıkla... FPS'te felan fark olmayacaksa Pro almayı düşünüyorum. Almışken en dolusunu alayım diye. Performansta kayıp çok oluyor mu? Sistemim iyi bir sistem.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 7 Nisan 2023 #8 Estetikci dedi: FPS'te falan fark olmayacaksa Pro almayı düşünüyorum. Almışken en dolusunu alayım diye. Performansta kayıp çok oluyor mu? Sistemim iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... FPS farkı olmaz kurabilirsiniz size kalmış. Artı 0 Eksi
Estetikci dedi: FPS'te falan fark olmayacaksa Pro almayı düşünüyorum. Almışken en dolusunu alayım diye. Performansta kayıp çok oluyor mu? Sistemim iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... FPS farkı olmaz kurabilirsiniz size kalmış.