V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar PC'yi her açtığımda uyarı alıyorum yükseltin diye. Ama ben yükseltmek istemiyorum. Nasıl geçebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2018
Arkadaşlar PC'yi her açtığımda uyarı alıyorum yükseltin diye. Ama ben yükseltmek istemiyorum. Nasıl geçebilirim?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 3 Aralık 2018 #2 Windows 10 Pro ürün anahtarına sahipseniz onu girebilirsiniz. İlla format atmanıza gerek yok. Bir de, o uyarı etkinleştirme uyarısı olmasın. Ben Windows 10 Home SL kullanıyorum, bana öyle bir uyarı gelmiyor.
Windows 10 Pro ürün anahtarına sahipseniz onu girebilirsiniz. İlla format atmanıza gerek yok. Bir de, o uyarı etkinleştirme uyarısı olmasın. Ben Windows 10 Home SL kullanıyorum, bana öyle bir uyarı gelmiyor.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Aralık 2018 #3 yika38 dedi: Windows 10 Pro ürün anahtarına sahipseniz onu girebilirsiniz. İlla format atmanıza gerek yok. Bir de, o uyarı etkinleştirme uyarısı olmasın. Ben Windows 10 Home SL kullanıyorum, bana öyle bir uyarı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet etkinleştirme uyarısı ama bende Windows 10 Home' un etkinleştirilmiş hali var zaten.
yika38 dedi: Windows 10 Pro ürün anahtarına sahipseniz onu girebilirsiniz. İlla format atmanıza gerek yok. Bir de, o uyarı etkinleştirme uyarısı olmasın. Ben Windows 10 Home SL kullanıyorum, bana öyle bir uyarı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Evet etkinleştirme uyarısı ama bende Windows 10 Home' un etkinleştirilmiş hali var zaten.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 3 Aralık 2018 #4 volkan12q dedi: Evet etkinleştirme uyarısı ama bende Windows 10 Home' un etkinleştirilmiş hali var zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman elinizde olan Windows 10 Home ürün anahtarını girin.
volkan12q dedi: Evet etkinleştirme uyarısı ama bende Windows 10 Home' un etkinleştirilmiş hali var zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman elinizde olan Windows 10 Home ürün anahtarını girin.