DeepMarty Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #11 tikpet dedi: Evde ürün anahtarı var CD ile. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına falan bağlama yaptınız mı?
tikpet dedi: Evde ürün anahtarı var CD ile. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabına falan bağlama yaptınız mı?
tikpet Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #12 DeepMarty dedi: Microsoft hesabına falan bağlama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... evet bağlı
DeepMarty Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #13 o hesapla oturum açtığınızda herhangi sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızın ayarlar kısmında ürün etkinleştirmeyi manuel yapsana Dosya Ekleri Ek Açıklama 2023-03-05 221848.png 315,5 KB · Görüntüleme: 34
o hesapla oturum açtığınızda herhangi sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızın ayarlar kısmında ürün etkinleştirmeyi manuel yapsana
tikpet Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #14 DeepMarty dedi: o hesapla oturum açtığınızda herhangi sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızın ayarlar kısmında ürün etkinleştirmeyi manuel yapsana Genişletmek için tıkla... yeniden başlatıp yaptım çok teşekkürler
DeepMarty dedi: o hesapla oturum açtığınızda herhangi sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızın ayarlar kısmında ürün etkinleştirmeyi manuel yapsana Genişletmek için tıkla... yeniden başlatıp yaptım çok teşekkürler
DeepMarty Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #15 tikpet dedi: Yeniden başlatıp yaptım çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim