Windows 10 Home'dan Pro'ya Geçmek

Ben Pro'dan Enterprise'a geçerken böyle olmuştu, yani evet.
"Format" bilgisayarın ilk kurulumdan sonra yapılmaması gerek bir olay olduğundan dolayı zaten Microsoft'un format atın diyeceğini beklemiyordunuz herhalde?
Sanmıyorum öyle bir durum var ise arkadaşa yardımcı olun key'e boşa para vermesin .
Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Ayrıca key'e neden boşa para vermiş oluyor? Ayalardan kod aktifleştirme bölümüne giriyor keyini ve windows update ile pro ya geçmiş oluyor işlem bu kadar basit.

Buraya bir bakın derim.
Ben bu yöntemi zaten uygulamasını söyledim fakat sen update ile yapılacağını belirttin demek istediğim şu Key alması gerekli bu birincisi ikincisi evet dediğin gibi lisans değiştirerek denemeli bunu ben de söyledim üçüncüsü olmaz ise bu söylediklerim Yeniden bir Windows 10 Pro format atması gerektiğini söylüyorum. Sizinle tartışmayacağım aynı şeyleri söylüyoruz.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkürler anladığım kadarıyla pro kodu alıp işlediğimde sistem kendini proya çevirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…