Windows 10 Home'dan Windows 10 Pro'ya format atmak

Hürkan35

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Flash belleğe yükleyip oradan böyle bir işlem yapmam mümkün mü? Deneme sürümü varsa kalabilir Windows'u etkinleştir yazısı sorun etmez. Ve eğer ki bu mümkünse D diskimi nasıl koruyabilirim?

Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok düz format atacaksınız. Kendinize Windows 10 Pro (güncel bir sürüm) USB'si hazırlayın ve kurulum yapın. İçindekilerin kaybolmasını istemediğiniz diski kurulum ekranında biçimlendirmeyin yani kurulumu ona yapmayın. Garanti olsun diyorsanız diski çıkartabilirsiniz.

Flash belleğe yükleyip oradan böyle bir işlem yapmam mümkün mü? Deneme sürümü varsa kalabilir Windows'u etkinleştir yazısı sorun etmez. Ve eğer ki bu mümkünse D diskimi nasıl koruyabilirim?

Deneme sürümünü zaten kaldırabiliyor kolayca, YTden araştırırsanız bulursunuz. Her neyse evet mümkün, internetten Windows 10 Pro indirip flash belleğe Rufus programıyla flash belleği hazır hale getirip flash belleği takıp format atacağınız PC'ye BIOS'dan flash diski ayarladığınızda yeniden başlatıp Windows kurma ekranı gelecektir. Ama arkadaşın dediği gibi Key ile daha kolayı var.

Bunu açıklayıp gösteren bir video varsa linki atabilir misiniz.

Bunu açıklayıp gösteren bir video varsa linki atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartınızın modelini söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim BIOS'dan format atmak için.

msi gaming power b450 olması lazım
Arkadaşlar ben o Pro işini halettim ben 1 TB HDD 240GB ssdm var format ekranında onları nasıl ayıracağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…