Windows 10 Hoş Geldiniz Yazısında Takılma

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Selamlar, sorun başlıkta belirttiğim gibi, ancak dipnot geçeyim;
10-15 kez bilgisayarı açsam 1 tanesinde rastlıyorum bu soruna. Ayrıca bu sorun olduğunda klavye aydınlatması da yanmıyor. Takılma yaklaşık 20 saniye sürüyor sonra düzeliyor.
Denediğim yöntemler:
1-SSD sağlık testi (SX8200Pro %100 sağlık)
2-Memtest86 (3200MHz CL16-18-18-18-36 1.35V olan XPG D60G belleklerimi, 3600MHz CL 16-19-18-19-21'e hız aşırtıp, 1.45V olarak ayarladım ve hata almadım.)
3-Tüm gereksiz Windows dosyalarını temizleme. (CCleaner, Malwarebytes, Windows Disk Temizleme)

2. Dipnot: Klavyenin solundaki yanan ışığa bakmayın, klavye bozuk olduğu için o kısmı yanıyor yoksa diğer kısımları yanmıyor görüldüğü üzere.

Dosya Ekleri

• IMG_20200511_193458.jpg
    381,1 KB · Görüntüleme: 128
Hangi BIOS sürümünü kullanıyorsun?

Merhaba kardeş,
ilk olarak hoşgeldiniz yazısında CTRL+ALT+DELETE Tulşarına aynı anda bas 2.olarak elinde eğer format usb var ise onunla bi kurulum ekranına gel,ondan sonrada bilgisayarımı onar a bas,ardından gelişmiş seçeneklerden sistem geri yüklemeyi bul deneyin olmassa başka yöntem deneriz.

Hangi BIOS sürümünü kullanıyorsun?
F50
Merhaba, geri yüklemeyi denedim fakat yine de bu sorunla karşılaşıyorum.

F50

Merhaba, geri yüklemeyi denedim fakat yine de bu sorunla karşılaşıyorum.
Tekrardan merhabalar,sistem geri yüklemede bir işe yaramadıysa format atmanızı öneririm,format sırasında disk bölme aşamalarında boş varsa boş yere kurmanız daha iyi olur onu sonradan arttırabilirsiniz;eski dosyalarınıza ''Windows Old'' isimli klasörden ulaşabilirsiniz.

Bu sabah temiz kurulum yaptım, şu anlık bir sorunla karşılaşmadım çok fazla açıp kapatmadığım için. İlerleyen günlerde gösterecek kendini bir sorun varsa. Şimdilik bir sorun yok dediğim gibi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…