snrmrl Kilopat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #1 Bilgisayarım boştayken bile bu şekilde, performanstan herhangi bir kayıp yok ama fan sesi inanılmaz rahatsız edici derecede çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2017
Bilgisayarım boştayken bile bu şekilde, performanstan herhangi bir kayıp yok ama fan sesi inanılmaz rahatsız edici derecede çalışıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Mart 2017 #2 Eski sürüm sürücü kurmuşsunuz diye tahmin ediyorum. Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin.
snrmrl Kilopat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2017 #3 Öncelikle cevap için teşekkürler Recep bey. Sürücülerimin hepsini daha önceden güncellemiştim ancak sorun devam ediyordu. Sorunu Windows'un Güç Seçeneklerini sıfırlayarak giderdim.
Öncelikle cevap için teşekkürler Recep bey. Sürücülerimin hepsini daha önceden güncellemiştim ancak sorun devam ediyordu. Sorunu Windows'un Güç Seçeneklerini sıfırlayarak giderdim.