Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Bilgisayarım 64 Bit, RAM ve donanım açısından sıkıntım yok. CoD Mobile tarzında oyunları da oynamayı düşünmüyorum, daha çok strateji oyunları için hızlı emülatör arıyorum. Önerileriniz ne olabilir?
Bilgisayarım 64 Bit, RAM ve donanım açısından sıkıntım yok. CoD Mobile tarzında oyunları da oynamayı düşünmüyorum, daha çok strateji oyunları için hızlı emülatör arıyorum. Önerileriniz ne olabilir?
gumush Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #2 GameLoop.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 gumush dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... GameLoop sadece belirli oyunları oynatıyor diye biliyorum, ben uygulama da kullanmak istiyorum belki değişmiştir. Başka öneriniz var mı?
gumush dedi: GameLoop. Genişletmek için tıkla... GameLoop sadece belirli oyunları oynatıyor diye biliyorum, ben uygulama da kullanmak istiyorum belki değişmiştir. Başka öneriniz var mı?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #4 Nox Player. Harika. Nox Player ile PC'ye telefon yüklüyor. PC de telefonunuz oluyor.
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #5 499337 dedi: Nox Player. Harika. Nox Player ile PC'ye telefon yüklüyor. PC de telefonunuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki Nox Player deneyeceğim, fakat alternatif olarak ne önerebilirsiniz?
499337 dedi: Nox Player. Harika. Nox Player ile PC'ye telefon yüklüyor. PC de telefonunuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Peki Nox Player deneyeceğim, fakat alternatif olarak ne önerebilirsiniz?
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Ocak 2022 #6 Bevkay dedi: Peki Nox Player deneyeceğim, fakat alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... BlueStacks veya memu.
Bevkay dedi: Peki Nox Player deneyeceğim, fakat alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... BlueStacks veya memu.
mertustunn17 Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #7 499337 dedi: Nox Player. Harika. Nox Player ile PC'ye telefon yüklüyor. PC de telefonunuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
499337 dedi: Nox Player. Harika. Nox Player ile PC'ye telefon yüklüyor. PC de telefonunuz oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #8 mertustunn17 dedi: Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Ooo. Hem de nasıl iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
mertustunn17 dedi: Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Ooo. Hem de nasıl iyi.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Ocak 2022 #9 mertustunn17 dedi: Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ı en iyi GameLoop'tan oynarsın
mertustunn17 dedi: Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'ı en iyi GameLoop'tan oynarsın
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #10 CanVolteX dedi: BlueStacks veya memu. Genişletmek için tıkla... Şu an nox indirdim, biraz kullanayım Memu'ya da göz atabilirim eğer beğenmezsem.
CanVolteX dedi: BlueStacks veya memu. Genişletmek için tıkla... Şu an nox indirdim, biraz kullanayım Memu'ya da göz atabilirim eğer beğenmezsem.