4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #11 Bevkay dedi: Peki Nox Player deneyeceğim, fakat alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak BlueStacks var. mertustunn17 dedi: Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bevkay dedi: Şu an nox indirdim, biraz kullanayım Memu'ya da göz atabilirim eğer beğenmezsem. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bevkay dedi: Peki Nox Player deneyeceğim, fakat alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Alternatif olarak BlueStacks var. mertustunn17 dedi: Hocam PUBG Mobile gibi oyunlar oynayabiliyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bevkay dedi: Şu an nox indirdim, biraz kullanayım Memu'ya da göz atabilirim eğer beğenmezsem. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mertustunn17 Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #12 499337 dedi: Ooo. Hem de nasıl iyi. Genişletmek için tıkla... Kasma Ping gibi sorunları barındırıyor mu peki hocam?
499337 dedi: Ooo. Hem de nasıl iyi. Genişletmek için tıkla... Kasma Ping gibi sorunları barındırıyor mu peki hocam?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #13 mertustunn17 dedi: Kasma Ping gibi sorunları barındırıyor mu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan yükü ekran kartına verirsen olmaz. He birde işlemcide sanallaştırma açık olmalı. sanallaştırma nasıl açılır - Google'da Ara Nox için sanallaştırma açma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mertustunn17 dedi: Kasma Ping gibi sorunları barındırıyor mu peki hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan yükü ekran kartına verirsen olmaz. He birde işlemcide sanallaştırma açık olmalı. sanallaştırma nasıl açılır - Google'da Ara Nox için sanallaştırma açma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 597 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #14 499337 dedi: Ayarlardan yükü ekran kartına verirsen olmaz. He birde işlemcide sanallaştırma açık olmalı. sanallaştırma nasıl açılır - Google'da Ara Nox için sanallaştırma açma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yükü ekran kartına nasıl verebilirim? Biraz ayarları kurcaladım fakat pek bir şey yapamadım.
499337 dedi: Ayarlardan yükü ekran kartına verirsen olmaz. He birde işlemcide sanallaştırma açık olmalı. sanallaştırma nasıl açılır - Google'da Ara Nox için sanallaştırma açma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yükü ekran kartına nasıl verebilirim? Biraz ayarları kurcaladım fakat pek bir şey yapamadım.
mertustunn17 Centipat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #15 499337 dedi: Ayarlardan yükü ekran kartına verirsen olmaz. He birde işlemcide sanallaştırma açık olmalı. sanallaştırma nasıl açılır - Google'da Ara Nox için sanallaştırma açma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yok maalesef Ryzen 3 2200G APU işlemcisi kullanıyorum :/
499337 dedi: Ayarlardan yükü ekran kartına verirsen olmaz. He birde işlemcide sanallaştırma açık olmalı. sanallaştırma nasıl açılır - Google'da Ara Nox için sanallaştırma açma: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yok maalesef Ryzen 3 2200G APU işlemcisi kullanıyorum :/
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #16 Bevkay dedi: Yükü ekran kartına nasıl verebilirim? Biraz ayarları kurcaladım fakat pek bir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dengeli falan ayarlar var. mertustunn17 dedi: Ekran kartım yok maalesef Ryzen 3 2200G APU işlemcisi kullanıyorum :/ Genişletmek için tıkla... Sorun yok. 30 FPS alırsın. Bevkay dedi: Yükü ekran kartına nasıl verebilirim? Biraz ayarları kurcaladım fakat pek bir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... İnternet ten bak ona. Ben emin değilim neden mi? O ayarı unuttum.
Bevkay dedi: Yükü ekran kartına nasıl verebilirim? Biraz ayarları kurcaladım fakat pek bir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan dengeli falan ayarlar var. mertustunn17 dedi: Ekran kartım yok maalesef Ryzen 3 2200G APU işlemcisi kullanıyorum :/ Genişletmek için tıkla... Sorun yok. 30 FPS alırsın. Bevkay dedi: Yükü ekran kartına nasıl verebilirim? Biraz ayarları kurcaladım fakat pek bir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... İnternet ten bak ona. Ben emin değilim neden mi? O ayarı unuttum.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Ocak 2022 #17 Hocam GameLoop kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın. GameLoop da bilgisayar ısınınca mavi ekran veriyor.
Hocam GameLoop kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın. GameLoop da bilgisayar ısınınca mavi ekran veriyor.
gumush Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #18 Bevkay dedi: GameLoop sadece belirli oyunları oynatıyor diye biliyorum, ben uygulama da kullanmak istiyorum belki değişmiştir. Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bluestacks de olabilir.
Bevkay dedi: GameLoop sadece belirli oyunları oynatıyor diye biliyorum, ben uygulama da kullanmak istiyorum belki değişmiştir. Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bluestacks de olabilir.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #19 BlueStacks 5.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 2 Ocak 2022 #20 CoDm için GameLoop. Uygulamalar için de zaten 4-5 tane emulatör var, Nox, Memu, Bluestacks vs.. deneyip beğendiğinizi kullanabilirsiniz.
CoDm için GameLoop. Uygulamalar için de zaten 4-5 tane emulatör var, Nox, Memu, Bluestacks vs.. deneyip beğendiğinizi kullanabilirsiniz.