LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 15 Ağustos 2019 #1 Son sürüm, sürekli güncelleme alan ve tüm Google Play mağazasın da sıkıntı yaratmayacak Android Emulator tavsiyeniz var mı? Bir de bunu D kurmaya düşünüyorum. Format attığım da tekrar yüklemek gibi sıkıntılarla uğraşmamak için.
Son sürüm, sürekli güncelleme alan ve tüm Google Play mağazasın da sıkıntı yaratmayacak Android Emulator tavsiyeniz var mı? Bir de bunu D kurmaya düşünüyorum. Format attığım da tekrar yüklemek gibi sıkıntılarla uğraşmamak için.
Princess Azula Hectopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 678 Çözümler 4 Yer From Mathilda Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2019 #2 Nox.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 15 Ağustos 2019 #3 Nox çok bela oluyor. Silmeye kalkışınca silinmiyor silinsede heryerde kalıntı bırakıyor. Önerim ise BlueStacks.
Nox çok bela oluyor. Silmeye kalkışınca silinmiyor silinsede heryerde kalıntı bırakıyor. Önerim ise BlueStacks.
Princess Azula Hectopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 678 Çözümler 4 Yer From Mathilda Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2019 #4 kakaolupuding dedi: Nox çok bela oluyor. Silmeye kalkışınca silinmiyor silinsede heryerde kalıntı bırakıyor. Önerim ise BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluestacks interneti kötüleştiriyor diyorlardı bir ara.
kakaolupuding dedi: Nox çok bela oluyor. Silmeye kalkışınca silinmiyor silinsede heryerde kalıntı bırakıyor. Önerim ise BlueStacks. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluestacks interneti kötüleştiriyor diyorlardı bir ara.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 15 Ağustos 2019 #5 Emulatörler güzel değil PC için Android işletim sistemlerine bakabilirsiniz çok önemliyse. Örnek: PrimeOS, RemixOS.
Emulatörler güzel değil PC için Android işletim sistemlerine bakabilirsiniz çok önemliyse. Örnek: PrimeOS, RemixOS.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 17 Ağustos 2019 #6 Nox. Memu. Bunlar arasın da kaldım. İkisini de kullananlar varsa yorum yapabilirler mi? Kerem00 dedi: Emulatörler güzel değil PC için Android işletim sistemlerine bakabilirsiniz çok önemliyse. Örnek: PrimeOS, RemixOS. Genişletmek için tıkla... Kendim normal kullandığım PC için onu kuramam
Nox. Memu. Bunlar arasın da kaldım. İkisini de kullananlar varsa yorum yapabilirler mi? Kerem00 dedi: Emulatörler güzel değil PC için Android işletim sistemlerine bakabilirsiniz çok önemliyse. Örnek: PrimeOS, RemixOS. Genişletmek için tıkla... Kendim normal kullandığım PC için onu kuramam
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2019 #7 LeViAcKeRMaN dedi: Nox. Memu. Bunlar arasın da kaldım. İkisini de kullananlar varsa yorum yapabilirler mi? [emoji1783] Kendim normal kullandığım PC için onu kuramam[emoji28] Genişletmek için tıkla... Ben nox kullandım uzun süre, çok memnun kaldım, öneririm.
LeViAcKeRMaN dedi: Nox. Memu. Bunlar arasın da kaldım. İkisini de kullananlar varsa yorum yapabilirler mi? [emoji1783] Kendim normal kullandığım PC için onu kuramam[emoji28] Genişletmek için tıkla... Ben nox kullandım uzun süre, çok memnun kaldım, öneririm.
G Gölge Bekçisi Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2 26 Nisan 2020 #8 BlueStacks, noxapp Player, gameloop, gameforge, MEmu, KOPlayer, remixOS