Windows 10 için Custom ISO önerisi

xrking

Kilopat
Merhaba.
Windows 10 için atlas OS mu yoksa ReviOS mu kurmalıyım veya önerdiğiniz başka bir OS var mı?
Windows 11 bana daha kötü geldi. 10 daha akıcıydı.

AtlasOS kullanın, Revi'de aynı işi yapıyor ancak Atlas daha stabil bir deneyim sunar. Eğer modlu Windows aramıyorsanız Windows 10 LTSC 2021 veya 2019 kurabilirsiniz.

@Maomao iso olarak mı yoksa düz mü kurayım? ayrıca kurduktan sonra yapmam gereken ayarlar var mı

@Maomao ISO olarak mı yoksa düz mü kurayım? Ayrıca kurduktan sonra yapmam gereken ayarlar var mı?

Atlas OS playbook ile kurulur, kendi sitelerinde verdikleri ISO yamasız, Microsoft'un ISO'su. AME Wizard ile kurun. Sistemi kurduktan sonra veya önce fark etmez, sürücüleri kurmanız yeterli.

@Maomao ya pskolojik mi bilmiyorum ama cs2 de vuramamaya başladım normalde her maç min 20-30 vuruyorum win 11 laglı gibi

Arama yerine fare hassasiyeti yazmayı deneyin. Windows'u eskisi kadar kullanmadığım için tam bir şey belirtemiyorum.

@Maomao hocam peki os olarak en iyi atlas mı birde bu masaüstüne atlas diye dosya geliyor .reg ler falan var ordan ayar yapacakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…