C CesurBiri Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 2 9 Aralık 2022 #1 Eski bir tane HDD'ye sahibim, ondan sadece ama sadece fotoğrafları ve videoları falan görmek istiyorum. Diskin içi epey karışık ve her istediğimi bulamıyorum. Mobildeki gibi her şeyi toplu şekilde gösteren bir uygulama ya da yol var mıdır?
Eski bir tane HDD'ye sahibim, ondan sadece ama sadece fotoğrafları ve videoları falan görmek istiyorum. Diskin içi epey karışık ve her istediğimi bulamıyorum. Mobildeki gibi her şeyi toplu şekilde gösteren bir uygulama ya da yol var mıdır?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #2 TreeSize kullanabilirsiniz.
C CesurBiri Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 2 9 Aralık 2022 #3 y4vuzz dedi: TreeSize kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam program güzelmişte ben sadece belli bir dosya türünü nasıl görebilirim?
y4vuzz dedi: TreeSize kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam program güzelmişte ben sadece belli bir dosya türünü nasıl görebilirim?
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.937 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #4 CesurBiri dedi: Hocam program güzelmişte ben sadece belli bir dosya türünü nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... WinDirStat ile dosya türüne göre de bakabilirsiniz.
CesurBiri dedi: Hocam program güzelmişte ben sadece belli bir dosya türünü nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... WinDirStat ile dosya türüne göre de bakabilirsiniz.