Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Bence antivirüs programlarına gerek yok şüphelendiğiniz dosyaları virustotal.com sitesinden bakabilirsiniz ama browser için antivirüs kullanabilirsiniz
Bence antivirüs programlarına gerek yok şüphelendiğiniz dosyaları virustotal.com sitesinden bakabilirsiniz ama browser için antivirüs kullanabilirsiniz.
Ücretsiz antivirüs ve kötü amaçlı yazılım koruması indirin. PC, Mac ve Android cihazlarınızı optimize edin. Bağlantınızı şifreleyin ve VPN ile anonim bir şekilde gezinin.
Bence Windows 10 için en iyi virüs programı kendi virüs programı ama illa başka diyorsanız ücretsiz olarak Kaspersky Securiy Cloud Free, Bitdefender Free ve Panda Dome Free'yi tavsiye ederim.
Bence antivirüs programlarına gerek yok şüphelendiğiniz dosyaları virustotal.com sitesinden bakabilirsiniz ama browser için antivirüs kullanabilirsiniz.
Ücretsiz antivirüs ve kötü amaçlı yazılım koruması indirin. PC, Mac ve Android cihazlarınızı optimize edin. Bağlantınızı şifreleyin ve VPN ile anonim bir şekilde gezinin.
37 yaşındayım, hayatımda 1 kere bile şahsi bilgisayarlarımda AVP/MWP kurmadım, kullanmadım. Başka nelerden bulaştırıyorsunuz bilmiyorum ama bence de gerek yok.
Doğru düzgün sitelerden indirme yaparsan güvensiz korsan uygulama-oyun sitelerinden indirme yapmadıgın sürece sorun olma ihtimali düşük virüs programları her dosyanıda inceliyor