Windows 10 için format ISO dosyasını nasıl indirebilirim?

Saner Yılmaz

Centipat
Merhaba arkadaşlar benim PC'm gereksiz tonlarca dosyayla doldu. Tek tek silmeye üşeniyorum başka programlar yüklemeyi de istemiyorum o yüzden format atmak istedim ama kendi çözümümle format atmak istedim ve ISO dosyayı için araştırmaya çıktım. Hiçbir yerde format için ISO dosyasını bulamadım. Format için ISO dasyasını nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdan Windows 10 yükleme aracını indirin.

Screenshot_1.png

• Aracı indirdikten sonra yönetici olarak çalıştırın.
  • Kurulum için ön dosyaları oluşturacak bekleyin.
  • Kurulum sözleşmesini kabul ederek devam edin.
  • Başka bir bilgisayar için yükleme medyasını seçin ve ileri diyerek devam edin.
  • Dil, mimari ve sürüm seçenekleri seçin ve ileri diyerek devam edin.
  • Kullanılacak medyayı seçin altındaki ISO Dosyasını seçip ileri diyerek devam edin.
  • ISO dosya adını ve kaydetceğiniz yeri seçin ve indirme işleminin bitmesini bekleyin.
Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png
Bu işlemler bittikten sonra USB belleğe yazma ve sonra sisteme kurulum işlemlerine geçin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı