Arkadaşlar, hepinize merhaba. Windows key almayı düşünüyorum, OEM key. Kimi şu site diyor kimi şu. Sizce hangi site güvenli? Fiyat olarak da daha iyi önerileriniz neler?
Arkadaşlar, hepinize merhaba. Windows key almayı düşünüyorum, OEM key. Kimi şu site diyor kimi şu. Sizce hangi site güvenli? Fiyat olarak da daha iyi önerileriniz neler?
Bence N11, Hepsiburada, Trendyol vb. Bunlar gibi bilindik sitelerden al. Dolandırılırsan müşteri hizmeti vardır yardım ederler. Zaten ucuz bildiğim kadarıyla.
Windows 10 Lisans Satın Al | SaglamLisans buradan ben windows 10 ve windows 8 lisans key almıştım bir sorun yaşamamıştım update falan geliyordu ama oem birazcık pahalı
Windows 10 Lisans Satın Al | SaglamLisans buradan ben y Windows 10 ve Windows 8 lisans key almıştım bir sorun yaşamamıştım Update falan geliyordu ama OEM birazcık pahalı.
Windows 10 Lisans Satın Al | SaglamLisans buradan ben Windows 10 ve Windows 8 lisans key almıştım bir sorun yaşamamıştım Update falan geliyordu ama OEM birazcık pahalı.