Synchronic Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 14 7 Haziran 2018 #1 Windows 10 için key alacaktım da acaba daha önceden almış olan kişiler internet üzerinden güvenilir satış adreslerini söyleyebilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2018
Windows 10 için key alacaktım da acaba daha önceden almış olan kişiler internet üzerinden güvenilir satış adreslerini söyleyebilir mi? Teşekkürler.
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #11 Driftçi sultan dedi: Peki retail nedir Genişletmek için tıkla... 26318 dedi: Eki Görüntüle 303335 Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? - Technopat Genişletmek için tıkla... Burdan detaylı bilgi edinebilirsin. Artı 0 Eksi
Driftçi sultan dedi: Peki retail nedir Genişletmek için tıkla... 26318 dedi: Eki Görüntüle 303335 Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir? - Technopat Genişletmek için tıkla... Burdan detaylı bilgi edinebilirsin.
1 117084 Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.944 Makaleler 4 Çözümler 11 7 Haziran 2018 #12 @Driftçi sultan bence almışken Pro sürüm alın, gün gelir Bitlocker ve Hyper-V'yi kullanmak istersiniz. Bilgisayar performansına zarar vermiyor zaten. Artı 0 Eksi
@Driftçi sultan bence almışken Pro sürüm alın, gün gelir Bitlocker ve Hyper-V'yi kullanmak istersiniz. Bilgisayar performansına zarar vermiyor zaten.
Driftçi sultan Kilopat Katılım 4 Ocak 2018 Mesajlar 844 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #13 Giray6161 dedi: Burdan detaylı bilgi edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım ama OEM yazdığı halde Retail olarak geliyorsa yani başka PC lere taşıyabilir miyiz ? Artı 0 Eksi
Giray6161 dedi: Burdan detaylı bilgi edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım ama OEM yazdığı halde Retail olarak geliyorsa yani başka PC lere taşıyabilir miyiz ?
Caner Altuner Hectopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #14 Driftçi sultan dedi: Anladım ama OEM yazdığı halde Retail olarak geliyorsa yani başka PC lere taşıyabilir miyiz ? Genişletmek için tıkla... Retail ise başka PC'lere taşıyabilirsiniz bu kadar basit zaten söylemişler neyin ne olduğunu. Artı 0 Eksi
Driftçi sultan dedi: Anladım ama OEM yazdığı halde Retail olarak geliyorsa yani başka PC lere taşıyabilir miyiz ? Genişletmek için tıkla... Retail ise başka PC'lere taşıyabilirsiniz bu kadar basit zaten söylemişler neyin ne olduğunu.
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #15 Driftçi sultan dedi: Anladım ama OEM yazdığı halde Retail olarak geliyorsa yani başka PC lere taşıyabilir miyiz ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Key alıp Windowsu aktifleştirdikten sonra cmd yi açıp slmgr -dli yazıp kontrol edebilirsin keyin hangi sürüm olduğunu. Artı 0 Eksi
Driftçi sultan dedi: Anladım ama OEM yazdığı halde Retail olarak geliyorsa yani başka PC lere taşıyabilir miyiz ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Key alıp Windowsu aktifleştirdikten sonra cmd yi açıp slmgr -dli yazıp kontrol edebilirsin keyin hangi sürüm olduğunu.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #16 Amazon'dan alabilirsin. OEM satış olduğu halde RETAİL key gönderiler bana. 2euro tanesi olark 2 adet almıştım. Bazen böyle uygun fiyata bulunabliyor. Aramak lazım. Artı 0 Eksi
Amazon'dan alabilirsin. OEM satış olduğu halde RETAİL key gönderiler bana. 2euro tanesi olark 2 adet almıştım. Bazen böyle uygun fiyata bulunabliyor. Aramak lazım.