Windows 10 için ISO dosyası indirilemiyor

sulo696

Decapat
Yeni aldığım FreeDOS laptopuma Windows 10 kurma amacıyla Media Creation Tool indirdim, kullanılacak medyayı seçin kısmında ISO dosyasını seçip masaüstüne indiriyorum, birkaç dakika boyunca "birkaç şeyi hazırlıyoruz" ekranında bekledikten sonra ekran görüntüsünü bıraktığım hatayı alıyorum. (Pek fazla anlamıyorum, flash bellekten kurulum yapmak için ISO dosyasını indirmem gerektiğini söyleyen videolar izledim, kurulum sırasında ISO yerine USB belleği seçtiğimde de aynı hatayı alıyorum, bir çözümünü bulamadım )

1732295725070.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım FreeDOS laptopuma Windows 10 kurma amacıyla Media Creation Tool indirdim, kullanılacak medyayı seçin kısmında ISO dosyasını seçip masaüstüne indiriyorum, birkaç dakika boyunca "birkaç şeyi hazırlıyoruz" ekranında bekledikten sonra ekran görüntüsünü bıraktığım hatayı alıyorum. (pek fazla anlamıyorum, flash bellekten kurulum yapmak için ISO dosyasını indirmem gerektiğini söyleyen videolar izledim, kurulum sırasında ISO yerine USB belleği seçtiğimde de aynı hatayı alıyorum, bir çözümünü bulamadım )

Eki Görüntüle 2357774

Direkt ISO dosyasını indirin. ISO'yu Rufus ile yazdırın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı