Windows 10 için Opera GX mi Microsoft Edge mi?

Ne alaka acaba? iOS için en iyisi Safari boş yapmaktan başka bir şey yapmamışsın.

Arkadaşlar edgede yandex olarak aratıyor öle olmasa edge kullancam bunu nasıl düzeltebilirim
arama çubuğundan yandexi sildim ama hale microsoft bing ve yandex olarak aratiyor
bunu nasıl google yapacağim?

Arkadaşlar edgede yandex olarak aratıyor öle olmasa edge kullancam bunu nasıl düzeltebilirim
arama çubuğundan yandexi sildim ama hale microsoft bing ve yandex olarak aratiyor
bunu nasıl google yapacağim?
ayarlara gir gizlilik arama ve hizmetlere tıkla en aşağı in adres çubuğu ve aramaya tıkla adres çubuğu arama altyapısı var orda yandex önerilen yazar ona tıkla googleyi seç

ayarlara gir gizlilik arama ve hizmetlere tıkla en aşağı in adres çubuğu ve aramaya tıkla adres çubuğu arama altyapısı var orda yandex önerilen yazar ona tıkla googleyi seç
Onu yaptım ama hala aynı, sil yükle yaptim yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge hantal arayüzü kötü. Opera veri satıyor. Chrome kullanın.

Ne bu opera düşmanlığı ? Anlamış değilim .Aynı kaspersky gibi opera kullananlara karşıda bi nefret var.Kötülicem diye girmedikleri şekil yok.

Ne bu Opera düşmanlığı? Anlamış değilim .aynı Kaspersky gibi Opera kullananlara karşıda bir nefret var. Kötülicem diye girmedikleri şekil yok.

Kötü yanları var Opera'nın mesela Opera GX de 480p yi zor izlerken Edge'de 1080P60 rahat izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…