Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #51 lusie dedi: Kötü yanları var Opera'nın mesela Opera GX de 480p yi zor izlerken Edge'de 1080P60 rahat izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 4K'yı rahat izliyorum sisteminle alakalı olabilir bence .
lusie dedi: Kötü yanları var Opera'nın mesela Opera GX de 480p yi zor izlerken Edge'de 1080P60 rahat izliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 4K'yı rahat izliyorum sisteminle alakalı olabilir bence .
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.679 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #52 Ashes dedi: Ben 4K'yı rahat izliyorum sisteminle alakalı olabilir bence . Genişletmek için tıkla... Sistem güzel olursa tabii her tarayıcıda stabil çalışır ama eskiler için Opera GX eski sistemler için kasıyor.
Ashes dedi: Ben 4K'yı rahat izliyorum sisteminle alakalı olabilir bence . Genişletmek için tıkla... Sistem güzel olursa tabii her tarayıcıda stabil çalışır ama eskiler için Opera GX eski sistemler için kasıyor.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #53 lusie dedi: Sistem güzel olursa tabii her tarayıcıda stabil çalışır ama eskiler için Opera GX eski sistemler için kasıyor. Genişletmek için tıkla... Opera GX'in amacı oyunculara kolaylık sunmak.Bir sekme içinde birden çok iş yapmak.400-500MB ram harcaması bence normal.
lusie dedi: Sistem güzel olursa tabii her tarayıcıda stabil çalışır ama eskiler için Opera GX eski sistemler için kasıyor. Genişletmek için tıkla... Opera GX'in amacı oyunculara kolaylık sunmak.Bir sekme içinde birden çok iş yapmak.400-500MB ram harcaması bence normal.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #54 lusie dedi: Chrome RAM'i sömürüyor 4 GB RAM'im var açınca 500 MB RAM kalıyor kime yeter bu Genişletmek için tıkla... Ne deyim hocam ben de 4 GB RAM var. Ama diğerlerinde daha çok kasıyor.
lusie dedi: Chrome RAM'i sömürüyor 4 GB RAM'im var açınca 500 MB RAM kalıyor kime yeter bu Genişletmek için tıkla... Ne deyim hocam ben de 4 GB RAM var. Ama diğerlerinde daha çok kasıyor.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #55 Huseyinizm dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Klasik bir "Opera ciiks" fancığı.
Huseyinizm Picopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 535 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #56 Nonexistent dedi: Klasik bir "Opera ciiks" fancığı. Genişletmek için tıkla... Operaaaa
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.448 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #57 lusie dedi: Windows 10 için Opera GX mi yoksa yeni olan Microsoft Edge mi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Edge ama Opera GX kullanıyorum havalı olsun diye.
lusie dedi: Windows 10 için Opera GX mi yoksa yeni olan Microsoft Edge mi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Edge ama Opera GX kullanıyorum havalı olsun diye.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #58 Nonexistent dedi: Klasik bir "Opera ciiks" fancığı. Genişletmek için tıkla... Bakın en basit örneği burda. Ashes dedi: Ne bu opera düşmanlığı ? Anlamış değilim .Aynı kaspersky gibi opera kullananlara karşıda bi nefret var.Kötülicem diye girmedikleri şekil yok. Genişletmek için tıkla...
Nonexistent dedi: Klasik bir "Opera ciiks" fancığı. Genişletmek için tıkla... Bakın en basit örneği burda. Ashes dedi: Ne bu opera düşmanlığı ? Anlamış değilim .Aynı kaspersky gibi opera kullananlara karşıda bi nefret var.Kötülicem diye girmedikleri şekil yok. Genişletmek için tıkla...
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #59 Ashes dedi: Bakın en basit örneği burada. Genişletmek için tıkla... Amacım kötülemek değil ikisini de kullandım ve karşılaştırdım. Huseyinizm dedi: Operaaaa. Genişletmek için tıkla... Fanbooooooy.
Ashes dedi: Bakın en basit örneği burada. Genişletmek için tıkla... Amacım kötülemek değil ikisini de kullandım ve karşılaştırdım. Huseyinizm dedi: Operaaaa. Genişletmek için tıkla... Fanbooooooy.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #60 Nonexistent dedi: Amacım kötülemek değil ikisini de kullandım ve karşılaştırdım. Genişletmek için tıkla... Güzel karşılaştırma olmuş.
Nonexistent dedi: Amacım kötülemek değil ikisini de kullandım ve karşılaştırdım. Genişletmek için tıkla... Güzel karşılaştırma olmuş.