Windows 10 için oyun formatı var mıdır?

Pogzen

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 format atmayı dusunuyorum oyun oynuyorum rahat akıcı olması için format atacağım. Oyunluk format falan var mı oyle bir şey? Tam anlamıyorum da ISO dosyası falan var mı oyle? Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun formatı diye bir şey yok. Windows 10 'un farklı versiyonları var. Ama en çok kullanılan Windows 10 Home ve Windows 10 Pro. İkisi arasında farkları öğrenmek istersen internette araştırırsın. Ben sana Windows 10 Home öneririm. Windows 'un kendi sitesinden indirebilirsin iso. Sonra iso dosyasını Rufus yazılımı ile USB 'ye yazdırır, formatını atarsın.

Oynanmış iso 'ları indirmeyin minimal bir sürüm istiyorsanız LTSC 'ye bakın.

hocam home ile pro arasında fark nedir acaba
Performans ISO'su istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Altta verdiğim linkten indirebilirsiniz. @OgnitorenKs hazırladı.

Hocam bunedirki güvenilir mi tam ne anlatabilir misin?

Bu konudan bakabilirsin.

Oynanmış ISO'ları indirmeyin minimal bir sürüm istiyorsanız LTSC'ye bakın.

ISO gayet güvenilir. Kullanan modlar bile var ?

Windows 'un kendi sitesinden indirmediğin her iso güvensizdir. Ben kullanmanızı önermem.
hocam home ile pro arasında fark nedir acaba
Home temel sürüm iken Pro bazı özelliklerin dahil edildiği sürümdür. Yani isimden dolayı Pro daha kalitelidir algısı oluşmasın. Tek tek yazamam o özellikleri ama normal bir kullanıcının kullanmacağı özellik çoğusu. Denenmedi fakat Home, Pro 'dan daha minimal olduğu için daha performanslı bile olabilir. O yüzden Pro Home 'dan iyidir ön yargısı oluşmasın. O özellikleri kullanmıyorsan Home 'da kalmak en iyisi. LTSC diye bir versiyonu var Windows 10 'un. En minimal versiyonudur. Ben onu kullanıyorum. Fakat bu sürüme ürün anahtarı bulman zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…