Windows 10 için program kaldırma yazılımı önerisi

isimsiz46

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Denetim Masası'ndan kaldırılınca tam kaldırılmıyor dediler. Ben de IObit uninstaller yükledim. Aylarca kullandım, ama bir şey olmadı. Bilgisayar format attım. Devam mı edeyim, yoksa başka uygulama tercihiniz var mı? Sürücü güncelleme için de Driver Booster tercih ettim. Nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri güncellemek için Driver Booster tarzı yazılımları önermiyoruz. Çoğu sürücüyü Windows Update hallediyor zaten. Harici olarak sadece ekran kartı sürücüsünü indirmeniz yeterli. Onun için ekran kartınızı internette aratarak güncel sürücüyü bulabilir veyahut GeForce Experience yazılımını kullanabilirsiniz.

Program kaldırma yazılımı olarak Revo Uninstaller önerebilirim. Bazen kendim de kullanmam gerektiğinde işimi görüyor.

Sürücüleri kendin tek tek kur kardesim o programlari kullanma.

Daha kötü nasıl tercihler yapabilirdin bilmiyorum. Sistemi baştan formatla ve bir daha Driver Booster falan kullanma. Driver booster rezilliği sebebiyle forumda tavsiyesi bile yasaklı bir yazılım zaten.

Kaldırıcı olarak Bulk Crap Unistaller var böyle işleri gören hem de bedava ve açık kaynak.

Tam kaldırılmıyor değil, kaldırılıyor fakat bir iki tae kalıntı kalabiliyor o da ender, bir iki regedit girdisi ya da minik dosyalar kalabiliyor. Elle de silinebilir şeyler ve performans vs etkileri yok. Denetim masasından silin gitsin.

Revo Uninstaller güzel çalışıyor. Yazılım kurarken Revo ile kurarsanız kaldırırken daha iyi çalışır. Kendini kaldıramıyordu diye biliyorum ama...

Hepinize teşekkürler.

Rica ederiz, Driver Booster konusunda daha titiz olun. Bu tarz sürücü yükleme uygulamalarını kullanmanıza gerek yok dediğimiz gibi. Sistemin kararlılığını bozabilir, yanlış sürücü yükleyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…