Windows 10 için sürüm önerisi

SraggzL

Hectopat
Merhabalar, benim bilgisayarım Windows 8.1 ve ben Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum. Bir FPS artışı falan yaşanır mı? Söylerseniz memnun kalırım. Bir de hangisi daha iyi hangisine geçmeyi önerir misiniz? Bir de eksik olan ve artı olan yerleri söylerseniz memnun olurum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin nedir? FPS artışı ise belki olur belki olmaz. Mesela çoğu kişi Windows 11 kullanırken FPS'in arttığını söyledi. Ama bende ise hiç artmadı.

Bilgisayardan bilgisayara göre değişir ama ben Windows 8.1 de daha çok FPS alıyordum. Windows 10'da 5 10 FPS daha az aldığım oluyor Minecraft vb. düşük sistemli oyunlarda.

Sistemini belirtsen daha sağlıklı olacak.

Eğer key falan gireceksen Pro kurman daha mantıklı çünkü genelde o var piyasada.

Sistemin nedir? FPS artışı ise belki olur belki olmaz. Mesela çoğu kişi Windows 11 kullanırken FPS'in arttığını söyledi. Ama bende ise hiç artmadı.

Bilgisayardan bilgisayara göre değişir ama ben Windows 8.1 de daha çok FPS alıyordum. Windows 10'da 5 10 FPS daha az aldığım oluyor Minecraft vb. düşük sistemli oyunlarda.

Sistemini belirtsen daha sağlıklı olacak.

Bende de hiç artmadı tam tersi azaldı.

Eğer key falan gireceksen Pro kurman daha mantıklı çünkü genelde o var piyasada.

Yorumlarınız için teşekkür ederim sistemim GT 420 ekran kartı 8 GB RAM AMD Athlon 640 anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…