Windows 10 için temizlik programı önerisi

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Bir program arıyorum. Eski dosyaların veya bilgisayardan kaldırılmış dosyaların kalıntılarını silen, kayıt defterine doğrudan müdahale eden, bilgisayardan kaldırılmayan (yönetici isteyen bazı ayarlar) programları bulup silebilen Microsoft tabanlı bir program mevcut mu? IObit ve Revo kullandım ama saçma sapan data tutan dosyalar bıraktılar ve kötü ürünlerini yükleyip duruyorlar.

HiBit Uninstaller kullanın. İşini layığıyla yapıyor. Microsoft tarafında böyle bir uygulama bulunması saçma olurdu. Kendi sistemlerindeki uygulamaları kaldırmaya yarayan bir araç Microsoft'un işine gelmez.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 112842.png

HiBit ve birkaç program ile sistemi tertemiz kullanıyorum.

Programın kendi içinde
  1. Windows Mağazası Uygulamalarını Yönetme
  2. Kayıt Defteri Temizleme
  3. Gereksiz Dosyaları Temizleme
  4. Boş Klasörleri Temizleme
  5. Kısayolları Düzeltme
  6. Başlangıç Uygulamalarını Yönetme
  7. Zamanlanmış Görevleri Yönetme
  8. Sağtuş Menüsünü Düzenleme
Gibi özellikler mevcut.

Bir taraftan doğru olabilir ama bir taraftan da resmi olarak böyle bir programı kullanmak iyi olurdu CS2 için CFG oluşturmaya çalışırken bir sürü profil bir sürü belge oluşturdum bunları sistemde bulamadım CS'yi sidim kalkar tamamen diye ama bilgisayarda dosyalarda gözüküyordu önce CCleaner ile sonra IObit ile taradım ama temizlenmedi bana sağlam bir program lazım.

Bir taraftan doğru olabilir ama bir taraftan da resmi olarak böyle bir programı kullanmak iyi olurdu CS2 için CFG oluşturmaya çalışırken bir sürü profil bir sürü belge oluşturdum bunları sistemde bulamadım CS'yi sidim kalkar tamamen diye ama bilgisayarda dosyalarda gözüküyordu önce CCleaner ile sonra IObit ile taradım ama temizlenmedi bana sağlam bir program lazım.

Dediğim programı deneyin. CCleaner hiç kullanmadım kullanılmasını da önermiyorum. HiBit Uninstaller'dan başka Uninstaller da kullanmadım çünkü diğerleri pek beklentimi karşılamıyor.

Hibit uninstaller kullanın. İşini layıkıyla yapıyor. Microsoft tarafında böyle bir uygulama bulunması saçma olurdu. Kendi sistemlerindeki uygulamaları kaldırmaya yarayan bir araç Microsoft'un işine gelmez.

Eki Görüntüle 2112120

Hibit ve birkaç program ile sistemi tertemiz kullanıyorum.

Programın kendi içinde.
  1. Windows mağazası uygulamalarını yönetme.
  2. Kayıt defteri temizleme.
  3. Gereksiz dosyaları temizleme.
  4. Boş klasörleri temizleme.
  5. Kısayolları düzeltme.
  6. Başlangıç uygulamalarını yönetme.
  7. Zamanlanmış görevleri yönetme.
  8. Sağtuş menüsünü düzenleme.
Gibi özellikler mevcut.

Gereksiz ve boş klasörleri %100e kadar temizleyebiliyor mu çünkü uzun zamandır bilgisayarım formatlı değil ve birçok programın kalıntıları var eğer dediğiniz gibiyse benim işime çok yarayacak.

Gereksiz ve boş klasörleri %100e kadar temizleyebiliyor mu çünkü uzun zamandır bilgisayarım formatlı değil ve birçok programın kalıntıları var eğer dediğiniz gibiyse benim işime çok yarayacak.

%100 şeklinde bir garantisi yok ancak çoğu kısmı temizleyebilir. AppData içindeki klasörleri eğer program bulmazsa kendi elinizle temizleseniz daha iyi olur.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 113726.png

Umarım dediğin gibi olur programı indirdim ama saçma bir şekilde Windows güvenlik engelledi ilk ddefa böyle bir program gördüm. Virus programında taratınca virüslü gösteriyor ne kadar doğru bilemem ama.
1707554470266.png

Umarım dediğin gibi olur programı indirdim ama saçma bir şekilde Windows güvenlik engelledi ilk ddefa böyle bir program gördüm. Virus programında taratınca virüslü gösteriyor ne kadar doğru bilemem ama.Eki Görüntüle 2112150

Sistem dosyalarına müdahalede bulunduğu içindir. Yaklaşık 1 seneden fazladır kullanıyorum, sıkıntı çıkarmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00