Windows 10 için video düzenleyici önerisi

OdaKokusu

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. YouTube'a bazı oyunlardan videolar çekiyoruz. Fakat bunları düzenlemeye Windows'un düzenleyici programı yeterli olmuyor. İstediğim, güçlü bir sistem istemeyen, Pro versiyon satın almadan çok sınırlı kullanım olmayan (yani tamamen ücretsiz veya kullanımı aşırı sınırlandırmayan), kullanımı kolay olan bir video düzenleyici programı. Bu şartlara uygun bir program önerebilir misiniz? Aşağıya bilgisayar özelliklerini de yazdım.

• İşlemci: Intel Celeron N3450 1.10-2.20 GHz, 4 çekirdek.
  • Ekran kartı(APU): Intel HD Graphics 500 128 MB+2 GB paylaşımlı.
  • RAM: 4 GB DDR3 1800 MHz+8 GB sanal bellek.
  • SSD: 57 GB SanDisk 2006.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vegas PRO ve Camtasia. He sisteminiz yeterse direk Premier Pro hocam.

Bugün Camtasia indirip bakacağım.
Sizin için çok uygun olur, premier proya göre çok daha basit bir program. Ama dediğim gibi eğer sisteminiz yeterse camtasiadan sonra premiere geçmenizi öneriyorum. Çoğu youtuber zaten camtasia ile editi öğrenip premiere geçer.

Maalesef çok saygıdeğer bilgisayarım Camtasia'yı beğenmedi...

Maalesef çok saygıdeğer bilgisayarım Camtasia'yı beğenmedi...
Hocam vegas proyu deneyebilir misiniz? Gerçi camtasiayı kaldırmayan onuda pek kaldırmaz gibi ama . Ayrıca bunun windows sürümüyle alakası yok hocam sistem ile alakalı.

Hocam vegas proyu deneyebilir misiniz? Gerçi camtasiayı kaldırmayan onuda pek kaldırmaz gibi ama . Ayrıca bunun windows sürümüyle alakası yok hocam sistem ile alakalı.
Başlık çok sade görünür diye öyle yazdım ondan. Neyse artık telefona USB ile aktarıp ordan devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…