whitteboy Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştı. Steam hesabım felan hepsi gitti. Tecnopattaki virüs yazılımları bi işe yaramadı. Acaba windows 10 için ayrı bir virüs programı felan mı lazım? Acil yardım arkadaşlar. Çok zor durumdayım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2015
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştı. Steam hesabım felan hepsi gitti. Tecnopattaki virüs yazılımları bi işe yaramadı. Acaba windows 10 için ayrı bir virüs programı felan mı lazım? Acil yardım arkadaşlar. Çok zor durumdayım.
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 19 Eylül 2015 #2 Virüsü mü temizlemek istiyorsunuz yoksa bilgisayarı ileride olabileceklere karşı korumak mı istiyorsunuz? (Zira cevabım farklı olacak.) @Murat5038
Virüsü mü temizlemek istiyorsunuz yoksa bilgisayarı ileride olabileceklere karşı korumak mı istiyorsunuz? (Zira cevabım farklı olacak.) @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Eylül 2015 #3 whitteboy dedi: Tecnopattaki virüs yazılımları Genişletmek için tıkla... Biz Antivirüs programı mı üretiyoruz? Hangi antivirüsleri kullandın? Yediğin virüs biliyorum ve bulabilecek antileri de biliyorum.
whitteboy dedi: Tecnopattaki virüs yazılımları Genişletmek için tıkla... Biz Antivirüs programı mı üretiyoruz? Hangi antivirüsleri kullandın? Yediğin virüs biliyorum ve bulabilecek antileri de biliyorum.
whitteboy Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #4 Düzelteyim. Technopatın önerdiği virüs yazılımları. Kullandıklarımsa bunlar; Panda Cloud Antivirus Free AVG Free Antivirus
Düzelteyim. Technopatın önerdiği virüs yazılımları. Kullandıklarımsa bunlar; Panda Cloud Antivirus Free AVG Free Antivirus
mehalikin Megapat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2015 #5 Kaspersky al derim. Boşa diğerlerine para yatırma. Kaspersky iyi ve kullanışlı bir yazılım. Kullanıcı arayüzü de gayet kolay ve basittir.
Kaspersky al derim. Boşa diğerlerine para yatırma. Kaspersky iyi ve kullanışlı bir yazılım. Kullanıcı arayüzü de gayet kolay ve basittir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Eylül 2015 #6 whitteboy dedi: Düzelteyim. Technopatın önerdiği virüs yazılımları. Kullandıklarımsa bunlar; Panda Cloud Antivirus Free AVG Free Antivirus Genişletmek için tıkla... Ücretsiz programları önermediğimi görmemişsiniz o halde. Ultraslan'ın dediğini kurup sistemi full scan tarama yapın.
whitteboy dedi: Düzelteyim. Technopatın önerdiği virüs yazılımları. Kullandıklarımsa bunlar; Panda Cloud Antivirus Free AVG Free Antivirus Genişletmek için tıkla... Ücretsiz programları önermediğimi görmemişsiniz o halde. Ultraslan'ın dediğini kurup sistemi full scan tarama yapın.
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 20 Eylül 2015 #7 mehalikin dedi: Kaspersky al derim. Boşa diğerlerine para yatırma. Kaspersky iyi ve kullanışlı bir yazılım. Kullanıcı arayüzü de gayet kolay ve basittir. Genişletmek için tıkla... Mevcutta Kaspersky 2015 ürünlerinden birini kullanıyor musunuz?
mehalikin dedi: Kaspersky al derim. Boşa diğerlerine para yatırma. Kaspersky iyi ve kullanışlı bir yazılım. Kullanıcı arayüzü de gayet kolay ve basittir. Genişletmek için tıkla... Mevcutta Kaspersky 2015 ürünlerinden birini kullanıyor musunuz?
mehalikin Megapat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #8 Hakan Bey dedi: Mevcutta Kaspersky 2015 ürünlerinden birini kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum. Kaspersky 2013 sürümünü kullanıyorum. Gayet de memnunum.
Hakan Bey dedi: Mevcutta Kaspersky 2015 ürünlerinden birini kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum. Kaspersky 2013 sürümünü kullanıyorum. Gayet de memnunum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Eylül 2015 #9 mehalikin dedi: Evet kullanıyorum. Kaspersky 2013 sürümünü kullanıyorum. Gayet de memnunum. Genişletmek için tıkla... 2015 hatta 2016 sürümüne geçin.
mehalikin dedi: Evet kullanıyorum. Kaspersky 2013 sürümünü kullanıyorum. Gayet de memnunum. Genişletmek için tıkla... 2015 hatta 2016 sürümüne geçin.
mehalikin Megapat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #10 Murat5038 dedi: 2015 hatta 2016 sürümüne geçin. Genişletmek için tıkla... Ücretini verirseniz neden olmasın
Murat5038 dedi: 2015 hatta 2016 sürümüne geçin. Genişletmek için tıkla... Ücretini verirseniz neden olmasın