H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 22 Eylül 2015 #21 -Mustafa- dedi: Hocam Bitdefender nasıl? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
M -Mustafa- Hectopat Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 231 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #22 6 aylık sürümü de bedava kullanın gitsin.
Bilal Öztürk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #23 Malwarebytes-anti-malware kullanmanı öneririm. 3 yıldır bu programı kulanıyorum oldukça güzel .
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 22 Eylül 2015 #24 Bilal Öztürk dedi: Malwarebytes-anti-malware kullanmanı öneririm. 3 yıldır bu programı kulanıyorum oldukça güzel . Genişletmek için tıkla... Evet ama o bir Antimalware dolayısıyla ancak bir İS veya AV ile birlikte kullanılabilir.
Bilal Öztürk dedi: Malwarebytes-anti-malware kullanmanı öneririm. 3 yıldır bu programı kulanıyorum oldukça güzel . Genişletmek için tıkla... Evet ama o bir Antimalware dolayısıyla ancak bir İS veya AV ile birlikte kullanılabilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Eylül 2015 #25 Hakan Bey dedi: İnce ayar yapmak isterseniz ve güvenlik duvarından programların internete çıkışını, portları ve bağlı olunan sunucuları izlemek isterseniz gayet kullanışsız ve bunların bir kısmını yapmanıza izin vermeyen bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla... Nereden izleyeceğini bilmezsen tabi kullanışsız olarak tanımlarsın. Gayet ince ayar yapılabiliyor ve bağlı port ve ipler izlenebiliyor.
Hakan Bey dedi: İnce ayar yapmak isterseniz ve güvenlik duvarından programların internete çıkışını, portları ve bağlı olunan sunucuları izlemek isterseniz gayet kullanışsız ve bunların bir kısmını yapmanıza izin vermeyen bir arayüzü var. Genişletmek için tıkla... Nereden izleyeceğini bilmezsen tabi kullanışsız olarak tanımlarsın. Gayet ince ayar yapılabiliyor ve bağlı port ve ipler izlenebiliyor.
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 22 Eylül 2015 #26 Murat5038 dedi: Nereden izleyeceğini bilmezsen tabi kullanışsız olarak tanımlarsın. Gayet ince ayar yapılabiliyor ve bağlı port ve ipler izlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sizin için arayüz kullanışlı olabilir ben durumu kendi açımdan değerlendirdim.
Murat5038 dedi: Nereden izleyeceğini bilmezsen tabi kullanışsız olarak tanımlarsın. Gayet ince ayar yapılabiliyor ve bağlı port ve ipler izlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sizin için arayüz kullanışlı olabilir ben durumu kendi açımdan değerlendirdim.
mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Temmuz 2020 #27 Kasdperskyı Kullanın derim eğer olmazsa IObit Defender'i öneririm