devsosisli Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımdan Roblox oynamak için VPN gerekiyor. Bedava ve güvenilir VPN önerisi yapabilir misiniz?
Bilgisayarımdan Roblox oynamak için VPN gerekiyor. Bedava ve güvenilir VPN önerisi yapabilir misiniz?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 4 Ocak 2025 #2 Proton, WARP.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.398 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Ocak 2025 #3 Proton öneririm.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.510 Makaleler 1 Çözümler 338 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2025 #4 devsosisli dedi: Bilgisayarımdan Roblox oynamak için VPN gerekiyor. Bedava ve güvenilir VPN önerisi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VPN yerine GoodbyeDPI da kullanabilirsin, internetini yavaşlatmadan Discord, Roblox gibi sitelere girmeni sağlıyor.
devsosisli dedi: Bilgisayarımdan Roblox oynamak için VPN gerekiyor. Bedava ve güvenilir VPN önerisi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... VPN yerine GoodbyeDPI da kullanabilirsin, internetini yavaşlatmadan Discord, Roblox gibi sitelere girmeni sağlıyor.
candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 devsosisli dedi: Bilgisayarımdan Roblox oynamak için VPN gerekiyor. Bedava ve güvenilir VPN önerisi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cloudflare WARP. Gerisine gerek yok.
devsosisli dedi: Bilgisayarımdan Roblox oynamak için VPN gerekiyor. Bedava ve güvenilir VPN önerisi yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Cloudflare WARP. Gerisine gerek yok.
A Ali Tunç Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 25 Çözümler 1 11 Ocak 2025 #6 FehmiDogru.js dedi: VPN yerine GoodbyeDPI da kullanabilirsin, internetini yavaşlatmadan Discord, Roblox gibi sitelere girmeni sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Ben pek önermiyorum çünkü indirdikten sonra PC çökmeye başladı donmalar FPS dropları aldım mıning veya başka bir şey yapıyordu benim bilgisayarda ama dediğin gibi Discord'u açıyor o yönden sıkıntı yok.
FehmiDogru.js dedi: VPN yerine GoodbyeDPI da kullanabilirsin, internetini yavaşlatmadan Discord, Roblox gibi sitelere girmeni sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Ben pek önermiyorum çünkü indirdikten sonra PC çökmeye başladı donmalar FPS dropları aldım mıning veya başka bir şey yapıyordu benim bilgisayarda ama dediğin gibi Discord'u açıyor o yönden sıkıntı yok.